Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Mπέος: «Έκλεισε ένας κύκλος, αύριο θα έχουμε προπονητή»

Τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έρχεται στα χέρια με τον Βιθέντε Μόνχε διέψευσε ο Αχιλλέας Μπέος, με παρέμβασή του στην τηλεόραση της Nova. Παράλληλα ο «ισχυρός» άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου εξήγησε τους λόγους που έφεραν το διαζύγιο με τον Σάκη Τσιώλη, ενώ τόνισε πως μέχρι την Τετάρτη η ομάδα του θα έχει προπονητή, του οποίου το όνομα δεν αποκάλυψε.

«Δεν μπορεί κανείς να λέει ότι λέει ότι χτύπησα παίκτη χωρίς να το έχει διασταυρώσει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο βγήκε προς τα έξω αυτό. Τόσο ο ίδιος ο παίκτης όσο και οι υπόλοιποι παίκτες βγήκαν και μίλησαν», είπε αρχικά.

Για το διαζύγιο με τον Σάκη Τσιώλη, τόνισε: «Δεν υπάρχει απόλυση ή παραίτηση. Υπάρχει λύση συνεργασίας. Είναι μια συνολική εικόνα και δεν αφορά τον κ. Τσιώλη. Αν πάρετε μεμονωμένα την καριέρα του, δεν έχει τέτοιο έργο. Δεν λέω ότι δεν είναι καλός προπονητής, όμως στον Βόλο υπήρχε η κατάλληλη χημεία. Έκλεισε ένας κύκλος. Εμείς ευχόμαστε στον κ. Τσιώλη να βρει καλή ομάδα και στην πορεία θα δείξει ποιος δικαιώνεται και ποιός όχι».

Ερωτηθείς για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του, σχολίασε: «Την Τετάρτη θα έχει προπονητή. Είναι ένας προπονητής, ο οποίος είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο ο οποίος ξέρει την ελληνική πραγματικότητα. Μπορεί και να τον ξέρω», είπε και με δόση χιούμορ, απέκλεισε τον Βαγγέλη Βλάχο: «Πάντως δεν θα είναι ο Βαγγέλης Βλάχος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: