Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Κατσαβάκης ο εκλεκτός!

Ο Μάκης Κατσαβάκης θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς το μόνο που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις. Ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται από την Τρίτη στο Βόλο, έχει έρθει σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο αντικαταστάτης του Σάκη Τσιώλη.

Θυμίζουμε πως την Δευτέρα ο κ. Τσιώλης έλυσε την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό Βόλου, και το βράδυ της ίδιας μέρας ο Αχιλλέας Μπέος αποκάλυπτε πως την Τρίτη το βράδυ η ομάδα του θα έχει προπονητή. Έτσι και θα γίνει λοιπόν, αφού το μόνο που απομένει είναι η σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Κατσαβάκης αναμένεται την Τετάρτη να κάνει την πρώτου του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και να έχει μια πρώτη γνωριμία με τους παίκτες. Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για συνεργασία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο 58χρονος τεχνικός έχει περάσει από τον πάγκο αρκετών ομάδων Α’ και Β’ Εθνικής ενώ έχει εργαστεί και στην Κύπρο. Αναλυτικά έχει δουλέψει στις εξής ομάδες:

Νίκη Βόλου, Εδεσσαϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμάτα, Βέροια, Προοδευτική, Καβάλα, Πανιώνιο, Πανηλειακό, Άρη, Λεβαδειακό, Απόλλων Καλαμαριάς, ΑΕΚ Λάρνακας, Ηρακλή και Πιερικό.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Μάκης Κατσαβάκης έχει ξαναπεράσει από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου την περίοδο 2000/2001 όταν και η ομάδα έπαιζε στην Β' Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: