Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Σούπερ μεταγραφή: ο Άντονι στους Νικς!!!

Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στο ΝΒΑ ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο Καρμέλο Άντονι, μετά από πιέσεις μηνών, κατάφερε να κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα και θα συνεχίσει την καριέρα του στο «Μεγάλο Μήλο» και συγκεκριμένα στους Νιου Γιορκ Νικς, παρέα με τον Αμάρε Στουνταμάιρ.
Το «deal» περιλαμβάνει τη μετακίνηση 9 παικτών: εκτός του Άντονι, το δρομολόγιο Ντένβερ-Νέα Υόρκη θα κάνουν οι Τσάνσεϊ Μπίλαπς, Άντονι Κάρτερ, Σέλντεν Γουίλιαμς και ο Ρενάλντο Μπάλκμαν, ενώ οι Ράιμοντ Φέλτον, Ντανίλο Γκαλινάρι, Γουίλσον Τσάντλερ, Τομοφέι Μοζγκόφ, ο παίκτης που θα προκύψει από τον πρώτο γύρο των ντραφτ το 2014 και οι παίκτες του 2ου γύρου από το 2012 και το 2013 θα παίξουν στους Νάγκετς.
Πλέον, με την τριάδα Στουνταμάιρ, Άντονι, Μπίλαπς οι Νικς αποκτούν άλλη βαρύτητα σαν σύνολο, αναμένεται να αποτελέσουν ισχυρό αντίπαλο των Μπόστον Σέλτικς, Μαϊάμι Χιτ και Ορλάντο Μάτζικ στην περιφέρεια της Ανατολής και βάζουν σοβαρή υποψηφιότητα για διάκριση από τη φετινή χρονιά.
Σε ξεχωριστό deal, που επίσης ολοκλήρωσαν χθες, οι Νικς έστειλαν τον σέντερ Έντι Κάρι και τον φόργουορντ Άντονι Ράντολφ και 3 εκατομμύρια δολάρια στη Μινεσότα, για να αποκτήσουν τον σμολ φόργουορντ Κόρεϊ Μπρούερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: