Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Χάβος : «Μπορούσαμε να πάμε στο Δουβλίνο!»

Μέχρι τον τελικό του Δουβλίνου έβλεπε τον ΠΑΟΚ ο Μάκης Χάβος σε περίπτωση που προκρίνονταν στην Μόσχα , και τόνισε ότι στόχος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και η 2η θέση του πρωταθληματος.

«Κάναμε μια σπουδαία προσπάθεια πάρα τις αντίξοες συνθήκες και του συνθετικού γηπέδου.  Υπήρχε πολικό ψύχος και  μας δυσκόλεψε. Σταθήκαμε πολύ καλά  μέσα στο γήπεδο και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Η ομάδα μπορούσε να φτάσει πολύ ψηλά στο θεσμό, Είναι περήφανος στον αγωνιστικό χώρο όσο και στην κερκίδα που ο κόσμος έκανε τόσα χιλιόμετρα δρόμο προκειμένου να μας συμπαρασταθούν»

Σχετικά με τις φάσεις που έχασε ο ΠΑΟΚ τόνισε :
«Με βάση τον αριθμό των ευκαιριών που είχαμε στους δυο αγώνες και καταλαβαίνετε ποια ομάδα έκανε τις πιο κλασσικές ευκαιρίες».

Τι άλλαξε και ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε τόσο βελτιωμένος;

«Ξέρω τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας. Ήμουν σίγουρος ότι θα πηγαίναμε καλά. Δεν μπορεί η ομάδα λόγο των πολλών αγώνων και απουσιών να έχει πάντα απόδοση σαν την σημερινή. Όλοι θέλουμε να παίζουμε όπως σήμερα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχαμε πολλούς αγώνες και πολλούς τραυματισμούς»

Αναφερόμενος αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξεπεράσει ανώδυνα τον αποκλεισμό από την ΤΣΣΚΑ τόνισε :

«Είναι πολύ μεγάλοι παίκτες και θα ξεπεράσουν αυτόν τον αποκλεισμό. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα και τα πλειη οφ  για την δεύτερη θέση και να κατακτήσουμε το κύπελλο»

Σχολιάζοντας την ρωσική ομάδα είπε χαρακτηριστικά :

«Όλο το ρόστερ της είναι πολύ καλό. Δεν ξεχωρίζω κάποιον παίκτη ιδιαίτερα . Πίστευα ότι όποια ομάδα προκρίνονταν  θα  έφτανε στον τελικό.  Έτσι προκρίθηκε η ΤΣΣΚΑ …»

Ένας ρώσος δημοσιογράφος απόρησε γιατί δεν φορούσε σκούφο σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα (!) και εξήγησε :

 «Οι καιρικές συνθήκες ήταν πρωτόγνωρες αλλά δεν μπορούσα να βάλω καπέλο ή σκούφο»

Εξηγώντας τους λόγους που ο ΠΑΟΚ δεν ρίσκαρε περισσότερο τόνισε :
«Για λόγους τακτικής δεν ρισκάραμε πάρα πολύ. Γι' αυτό επιλέξαμε να βγάλουμε τον Ίβιτς και όχι κάποιον αμυντικό. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας μας. Κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο, πιέζαμε, κλέβαμε μπάλες».

Ο έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στον κόσμο του ΠΑΟΚ λέγοντας:

"Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αυτό που είναι να κάνει από εδώ και πέρα θα το κάνει. Ξέρει καλύτερα από εμένα. Εδώ έκανε τόσα χιλιόμετρα και ήρθε στη Ρωσία να μας στηρίξει.".Πηγη Τhe Player.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: