Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Υπάρχει και το σεντόνι

Με δυο αναμετρήσεις σε Κοπεγχάγη και Λιόν, συνεχίζεται η φάση των «16» του Champions League. Τέσσερις ομάδες θα προσπαθήσουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην προημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με την Κοπεγχάγη να είναι η ευχάριστη έκπληξη της εφετινής διοργάνωσης.
Οι Δανοί υποδέχονται την Τσέλσι (21:45 Novasports 1) στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων. Η παρέα του Νταμ Εντόι θέλει να κάνει το σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με τον γνώριμο Σενεγαλέζο επιθετικό να μη δίνει το «παρών» στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η Κοπεγχάγη προέρχεται από τον όμιλο του Παναθηναϊκού, τον οποίο είχε νικήσει και στις δυο αναμετρήσεις. Η Τσέλσι από την πλευρά της, θέλει να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από την πρώτη αναμέτρηση, με τον Κάρλο Αντσελότι να μην υπολογίζει στους Άλεξ και Μπεναγιούν.
Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας (21:45), η οποία συγκεντρώνει και τα περισσότερα βλέμματα των Ευρωπαίων φιλάθλων, η Λιόν υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Γάλλοι θέλουν να συνεχίσουν την παράδοση που έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια και η οποία θέλει να αποκλείουν τη «βασίλισσα» της Ευρώπης στις νοκ-άουτ αναμετρήσεις των τελευταίων ετών. Η Λιόν δε θα έχει στη διάθεσή της για την συγκεκριμένη αναμέτρηση τους Λισάντρο Λόπες, Μπαστός και Λοβρέν. Από την άλλη πλευρά, ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν υπολογίζει στον τραυματία Ιγκουαΐν, καθώς επίσης και τους Πέπε, Κακά και Γκάγκο, ενώ δήλωσε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να βάλει τέλος στην κακή παράδοση που έχει απέναντι στους «λιονέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: