Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Βιεϊρίνια: «Αν δεν κάνεις γκολ τις ευκαιρίες…»

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες, που θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν δώσει την πρόκριση, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος επεσήμανε πως στην Ελλάδα ορισμένοι δεν αφήνουν τον ΠΑΟΚ να κάνει κάτι.
Για το σημερινό αποτέλεσμα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ: «Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για να πετύχουμε και άλλα γκολ. Στο πέναλτι ήταν τυχερή η αντίπαλη ομάδα. Επρεπε να διώξουμε τη μπάλα. Είχαμε ακόμα μία ευκαιρία με τον Σαλπιγγίδη για να πετύχουμε δεύτερο γκολ».
Για την τακτική που ακολούθησε ο ΠΑΟΚ: «Η τακτική ήταν να βάλουμε γκολ, όπως και στο γήπεδο μας. Αντιμετωπίζαμε μία καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος και στα 90 λεπτά του αγώνα. Αν δε βάζεις τις ευκαιρίες χάνεις το παιχνίδι. Δεν κάναμε γκολ αυτές μας τις ευκαιρίες και αυτή ήταν η διαφορά στα δύο παιχνίδια».
Για τη… συμπεριφορά της τύχης στον ΠΑΟΚ: «Στο ελληνικό πρωτάθλημα δε μας αφήνουν να κάνουμε κάτι παραπάνω. Εχουμε παίξει με μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη κάτι που έγινε και σήμερα, αλλά δεν καταφέραμε να προκριθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: