Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Επεισόδια στην Επανομή

Το μεγάλο ντέρμπι του δευτέρου ομίλου «βάφτηκε» με πρασινοκίτρινο χρώμα, με την Αναγέννηση Επανομής να κερδίζει με 2-1 τη Νίκη Βόλου και να ανοίγει την ψαλίδα από τους διώκτες της στο +4. Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, λοιπόν, η Επανομή κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία.
Μάλιστα, μετά από το τέλος του αγώνα εξέδωσαν ανακοίνωση οι παίκτες (!) της Νίκης Βόλου, στην οποία αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Πλέον δεν αντέχουμε άλλο να μας στερούν ετσιθελικά τη χαρά της νίκης και να πηγαίνει στράφι ο ιδρώτας μας. Ας μας πει τελικά η Ε.Π.Ο. πού πρέπει να διεξάγονται οι αγώνες, μέσα στο γήπεδο ή έξω σε διαδρόμους και καταγώγια».
Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 23’ η Αναγέννηση ζήτησε πέναλτι όταν ο Στουρνάρας φάνηκε να ανατρέπει τον Διαμαντίδη. Στο πρώτο μισό του αγώνα έγιναν κάποιες ευκαιρίες, αλλά το σκορ δεν άνοιξε, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με 0-0. Η Νίκη Βόλου απείλησε στο 48’ με μακρινό σουτ του Νάστου που δεν βρήκε στόχο.
Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 53’ ο Κανούλας με κούρσα έφτασε λίγο κάτω από το κέντρο και, αφού μπήκε στη μεγάλη περιοχή της Νίκης, ανατράπηκε από τον Νάστο, ο οποίος αντίκρισε και την κόκκινη κάρτα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Δερμιτζόγλου, ο οποίος δεν λάθεψε και άνοιξε το σκορ για την Επανομή (1-0). Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι είδαν το σουτ του Διαμαντίδη στο 67’ έπειτα από τετ α τετ να σταματάει στο δεξί δοκάρι του Μπαϊμάκη.
Η Νίκη «απάντησε» στο 75’, οπότε ο Τσάγγαρης πάσαρε στον Μαϊστρέλλη και αυτός με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Η Επανομή πέτυχε γκολ στο 83’, αλλά δεν μέτρησε, καθώς ο Παπατζίκος υπεδείχθη σε θέση οφσάιντ. Το γκολ-λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 84’, όταν ο Γεωργιάδης με κάθετη πάσα βρήκε τον Δανίδη και αυτός με πλασέ έγραψε το τελικό 2-1. Μάλιστα, η Επανομή είχε νέο δοκάρι με κεφαλιά του Δερμιτζόγλου λίγο πριν από το τέλος.
Επεισόδια πριν από την έναρξη
Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα σημειώθηκαν επεισόδια μικρής έκτασης ανάμεσα σε περίπου 300 οπαδούς της Νίκης Βόλου και της αστυνομίας. Ο λόγος ήταν πως η κερκίδα στην οποία τοποθετήθηκαν ήταν στα πλάγια με εισιτήριο 15 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: