Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Προβλήματα ενόψει Άρη

Πολλά προβλήματα προέκυψαν στον Ηρακλή μετά την ισοπαλία (1-1) με την Ξάνθη, καθώς τέσσερις παίκτες τραυματίστηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι και ο Γιώργος Παράσχος αγωνιά για την κατάσταση τους μια και ακολουθεί το ντέρμπι με τον Άρη.

Ο πιο σοβαρός τραυματισμός είναι αυτός του Τάσου Κατσαμπή, ο οποίος γύρισε το πόδι του και σήμερα, στη μαγνητική τομογραφία, στην οποία θα υποβληθεί, θα δείξει την σοβαρότητα της κατάστασης. Το σίγουρο είναι ότι θα χάσει το ντέρμπι με τον Άρη, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να εύχεται να είναι και το μοναδικό πρόβλημα. Παρόμοιο τραυματισμό έπαθε και ο Χοσέμι, λίγο πριν το 80’, ωστόσο έβγαλε όλο το 90λετπο. Η κατάσταση του Ισπανού θα εκτιμηθεί σήμερα, με τον Παράσχο να ελπίζει πως δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλιώς θα μείνει χωρίς στόπερ για το παιχνίδι με τον Άρη, με τον Κυριαζή να είναι ο μοναδικός υγιής αμυντικός του «Γηραιού». Οι τραυματισμοί του Επαλέ και του Παπαστεριανού σε κνήμη και γόνατο αντίστοιχα δεν εμπνέουν ανησυχία και αναμένεται να είναι έτοιμοι για το ντέρμπι.
Εκτός από τους τραυματισμούς, ο Παράσχος αντιμετωπίζει και προβλήματα με τις κάρτες των παικτών του. Ο Νίκος Αραμπατζής συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και ο Έλληνας τεχνικός θα αποφασίσει σε πια δύο παιχνίδια από τα τέσσερα επόμενα (Άρη, ΠΑΟ, Πανιώνιο και Εργοτέλη) θα εκτίσει την ποινή του. Ωστόσο, πέντε ακόμα παίκτες βρίσκονται στο όριο των καρτών με τους Πίτου Γκαρσία, Ντάνι και Λίμα να έχουν από έξι και τους Μάρα και Μαχόπ να έχουν από τρείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: