Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Βενγκέρ: «Καταρρακωμένοι οι Κοσιελνί και Σέζνι»

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι «κανονιέρηδες», Σέζνι και Κοσιελνί μετά από τα λάθη που έκαναν στον τελικό με την Μπέρμιγχαμ και στοίχησαν στην ομάδα τους το τρόπαιο.

Ωστόσο, ο προπονητής των λονδρέζων τόνισε ότι πρέπει όλη η ομάδα να σταθεί ξανά στα πόδια της και να μην την επηρεάσει αυτό το αποτέλεσμα, ενόψει της συνέχειας του  πρωταθλήματος.
«Και οι δυο είναι καταρρακωμένοι. Πρέπει να τους βοηθήσουμε και να τους ανεβάσουμε. Για αυτό υπάρχουν οι ομάδες. Αυτό είναι κομμάτι του παιχνιδιού επίσης. Το γκολ ήταν αποτέλεσμα έλλειψης συνεννόησης και αποφασιστικότητας. Πάντα όταν η μπάλα είναι προς διεκδίκηση κάποιος πρέπει να πάρει την ευθύνη και να την διεκδικήσει. Κανένας δεν το έκανε από καμία πλευρά», τόνισε αρχικά π Αλσατός τεχνικός και συνέχισε:
«Έχουμε πολλά ερωτηματικά μετά το σημερινό λάθος αλλά θα πρέπει να είμαστε δυνατοί και να επιστρέψουμε. Πρέπει να σηκωθούμε και να αντιμετωπίσουμε τις άλλες προκλήσεις που μας περιμένουν. Το Κάρλινγκ Καπ είναι 4 ή 5 παιχνίδια, ενώ το πρωτάθλημα 38 και δεν θέλουμε να πετάξουμε την σεζόν λόγω ενός παιχνιδιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: