Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Παρουσία Σισέ η εκδήλωση των παλαίμαχων!!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ τίμησε με την παρουσία του την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαίμαχων του Παναθηναϊκού. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και ο Γάλος άσος μαζί με τους Τζόρβα και Βύντρα, εκπροσωπεί τους παίκτες του τριφυλλιού. Από τις μεγάλες δόξες του παρελθόντος παρευρέθηκαν οι Δομάζος, Αντωνιάδης, Απέργης, Πανάκης, Τζουνάκος, Φραντζέσκος, Μπατσινίλας, Καλιτζάκης, Βαζέχα, Φυλακούρης, Σαμαράς, Ρότσα, Σάμιος, Κάβουρας, Γονιός και Λουκανίδης.

Την διοίκηση της ΠΑΕ εκπροσωπούν οι κ.κ. Γόντικας, Βεκρής και Λεωνίδας Πολέμης, γιος του Αδαμάντιου Πολέμη.

Ενδιαφέρον έχει η δήλωση του Αντώνη Αντωνιάδη για την παραμονή του Σισέ στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι. «Νομίζω ότι ο Σισέ δεν θα φύγει. Πιστεύω ότι θα παραμείνει στην ομάδα. Έχει αγαπηθεί από τον κόσμο, είναι ηγέτης και το έχει αποδείξει», τόνισε ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και σχολίασε την διοικητική κατάσταση. «Έχει ήδη χαθεί πολύς χρόνος και δεν πρέπει να χαθεί και άλλος. Πρέπει εδώ και τώρα να αρχίσει ο προγραμματισμός». Ο Τάκης Οικονομόπουλος μίλησε για την εκδήλωση: «Η σημερινή μέρα είναι πολύ όμορφη. Περιμένουμε μία φορά το χρόνο να βρεθούμε όλοι μαζί, αν και κάνουμε και κάποιες άλλες εκδηλώσεις μέσα στην χρονιά».

Ο Τάκης Λουκανίδης αναφέρθηκε και στην παρουσία παλαιμάχων του Ολυμπιακού: «Χαίρομαι που βλέπω και παλιούς παίκτες του Παναθηναϊκού αλλά και του Ολυμπιακού. Και εμείς πηγαίνουμε όταν μας καλούνε γιατί είμαστε όλοι καλοί φίλοι».

 Από την μεριά του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Ρισβάς, τόνισε: «Με αυτούς μεγάλωσα. Είναι άνθρωποι που μας συγκίνησαν και μας έκαναν περήφανοι που είμαστε φίλοι του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: