Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

«Καμπάνα» σε Ριέρα!!

Στην διοίκηση του Ολυμπιακού προσανατολίζονται να τιμωρήσουν παραδειγματικά τον Άλμπερτ Ριέρα για την ακραία αντίδρασή του που οδήγησε στην αποβολή του στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Ενώπιον της διοίκησης του Ολυμπιακού θα τεθεί ο Άλμπερτ Ριέρα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Ισπανός μέσος των «ερυθρόλευκων» θα κληθεί σε απολογία, με αφορμή την ακραία αντίδρασή του και την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που έδειξε στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο. Κίνηση η οποία επέσυρε την αποβολή του και άφησε τους Πειραιώτες με αριθμητικό μειονέκτημα για τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα της Νέας Σμύρνης.
Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζεται έντονα ενοχλημένος από την ενέργεια του Ριέρα, ο οποίος απειλείται με αποκλεισμό ακόμη και τριών αγωνιστικών. Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί  ότι στην διοίκηση του Ολυμπιακού πόνταραν πολλά στην παρουσία του πρώην άσου της Λίβερπουλ στα επερχόμενα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην διοίκηση του Ολυμπιακού φέρονται διατεθειμένοι να τιμωρήσουν παραδειγματικά τον Ισπανό άσο με υψηλό πρόστιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: