Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Καραγεωργίου: «Ίσως ανταλλάζουμε και παίκτες...»

Στη διάθεση που υπάρχει τόσο από μεριάς Εργοτέλη, όσο κι από Φιλαδέλφεια Γιούνιον, σχετικά με μία ενδεχόμενη συνεργασία ανάμεσα στον ελληνικό και τον αμερικανικό σύλλογο, στάθηκε ο προπονητής της κρητικής ομάδας, Νίκος Καραγεωργίου, με το τέλος της φιλικής αναμέτρησης που διεξήχθη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Από τη μεριά του, ο τεχνικός της Γιούνιον, Πίτερ Νόβακ, ευχήθηκε καλή τύχη στον Εργοτέλη στην προσπάθειά του να βγει στα πλέι οφ, σχολιάζοντας επίσης τον αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ των Κρητικών και της ΑΕΚ, «ήταν πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με δύναμη και ένταση».

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

Νίκος Καραγεωργίου: «Καλωσορίζω την Philadelphia Union στο Ηράκλειο. Θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε ό,τι χρειαστούν, ώστε να μπορέσουν να δουλέψουν στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Υπάρχει διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία και από τις δύο πλευρές. Θα ανταλλάσουμε απόψεις πιθανότατα και κάποιους ποδοσφαιριστές. Θα ήθελα κάποια στιγμή να πάω στην Αμερική, ώστε να παρακολουθήσω αγώνες του πρωταθλήματος, αλλά και να δω πως λειτουργούν οι ομάδες».

Πίτερ Νόβακ: «Στο χρονικό διάστημα που βρισκόμαστε στην Κρήτη η ομάδα μου έχει αποκομίσει πολύ καλές εμπειρίες, θετικές εμπειρίες. Οι εγκαταστάσεις του Παγκρητίου και η συνεργασία που έχουμε με τον Εργοτέλη είναι πραγματικά εκπληκτικές. Εμείς βρισκόμαστε εδώ για την δεύτερη φάση της προετοιμασίας μας. Στο πλαίσιο αυτό αντιμετωπίσαμε τον Εργοτέλη. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και είμαι πολύ ικανοποιημένος τόσο με την εμφάνιση της ομάδας μας όσο και με το αποτέλεσμα. Παρακολουθήσαμε το χθεσινό παιχνίδι του Εργοτέλη με την ΑΕΚ, το οποίο ήταν πολύ ενδιαφέρον, με δύναμη και ένταση. Εύχομαι στον Εργοτέλη να επιστρέψει στις νίκες και να πάει στα play offs».

Δεν υπάρχουν σχόλια: