Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Πάλι εκτός ο Λεονάρντο!!

Για μία ακόμα φορά, ο Χιμένεθ έδειξε πως δεν εμπιστεύεται τον Λεονάρντο και τον άφησε εκτός αποστολής του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, κάτι που έγινε και με τον Αραμπατζή, για άλλο όμως λόγο.
Ο Βραζιλιάνος μέσος θεωρείται εναλλακτική λύση για τον Μανόλο Χιμένεθ, όμως τον τελευταίο καιρό έχει χάσει ακόμα και τη θέση του στον... πάγκο της ΑΕΚ. Ο Ισπανός προπονητής τον άφησε εκτός αποστολής του ημιτελικού της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ, κάτι που έγινε και με τον Αραμπατζή. Ωστόσο, για τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της Ένωσης ο λόγος είναι διαφορετικός και έχει να κάνει με την αναγκαστική παρουσία δύο παικτών κάτω των 21 ετών στη 18άδα. Ο ένας είναι ο τρίτος γκολκίπερ, ο Μοσχονάς, και ο άλλος ένας εκ των Νικόλτση ή Κλωναρίδη.

Πέραν των Λεονάρντο και Αραμπατζή, ο Χιμένεθ δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Μανωλά (δέχτηκε κόκκινη στο ματς με τον Εργοτέλη), στους τραυματίες Γιάχιτς και Γκέντσογλου (έκαναν και την Τρίτη ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή), στον ανέτοιμο Ντρπιτς και στους εκτός πλάνων Αργυρίου και Νταντόμο όπως επίσης και στον Έντερ, που έμεινε εκτός για να μπουν οι Νικόλτσης και Κλωναρίδης.

Αναλυτικά, οι 2ο παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή:  Σάχα, Μοσχονάς, Καφές, Νασούτι, Δέλλας, Ματέος, Γκερέιρο, Μίτσελ, Μάκος, Καράμπελας, Μπλάνκο, Λαγός, Ντιοπ, Μπερνς, Νικόλτσης, Γεωργέας, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Μπαχά, Κλωναρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: