Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Γαλανός: «Όλοι μαζί να σώσουμε τον Ηρακλή»

Για τη θέση του στην ομάδα του Ηρακλή τοποθετήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» ο κ. Γιώργος Γαλανός.
«Είμαι στον Ηρακλή κανονικά. Είμαι χορηγός της ομάδας», ξεκαθάρισε αρχικά για να προσθέσει: «Ο κ. Σαρλής δεν ξέρω τι σκέφτεται. Εγώ πληρώνω τους παίκτες που έχω φέρει και τον προπονητή (σ.σ. Πάρκερ, Κόλεμαν, Χουγκάζ), άλλοι δεν πληρώνουν.
Οι «δικοί μου» είναι όλοι πληρωμένοι. Όσο ο Ηρακλής ζει εγώ θα είμαι δίπλα του, απλά τώρα αποστασιοποιήθηκα από τη διοίκηση γιατί δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα που έγιναν από τον κ. Σαρλή. Δεν είναι κακό, ούτε ενοχλεί όμως. Είμαστε φίλοι, απλά διαφωνώ με τον τρόπο διοίκησης.».
Ο κ. Γαλανός συμπλήρωσε: «Το βασικότερο τώρα είναι να σωθεί η ομάδα. Τίποτα άλλο δεν μετράει αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι το κυριότερο. Μακάρι όλοι μαζί να σώσουμε τον σύλλογο και έπειτα βλέπουμε. Πάντως τα πράγματα είναι δύσκολα για σωτηρία. Έχουμε φτάσει στο χείλος του γκρεμού. Αυτό σου φέρνει και απελπισία.
Πάντως έγιναν δύο νίκες πολύ καλές και αυτό κάτι δείχνει. Όσο ζούμε πιστεύουμε. Ο καθένας κάνει την δουλειά του από το δικό του μετερίζι. Θεωρώ ότι έγιναν κάποια λάθη από την αρχή της χρονιάς. Εγώ ξεκαθαρίζω ότι είμαι δίπλα στον Ηρακλή από το δικό μου πόστο και είμαι σωστός απέναντι στις υποχρεώσεις μου», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: