Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ζανέτι: «Μάχη τίτλου για τρεις»

Την άποψη ότι το φετινό πρωτάθλημα Ιταλίας έχει τρεις διεκδικητές εξέφρασε ο Χαβιέρ Ζανέτι. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Ιντερ ανέφερε ότι πιθανότητες για το τρόπαιο έχουν η ομάδα του, η Μίλαν και η Νάπολι. Παρά την ήττα της τελευταίας (0-3) από τη Μίλαν τη Δευτέρα, ο Αργεντινός άσος επιμένει ότι οι τρεις ομάδες θέλουν πάρα πολύ το τρόπαιο της πρωταθλήτριας.

«Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο ματς της Μίλαν με τη Νάπολι, το πρωτάθλημα είναι καταπληκτικό και με ισάξιες ομάδες που θα πολεμήσουν μέχρι το τέλος για τον τίτλο. Χαίρομαι επίσης με την απόδοση της δικής μου ομάδας», δήλωσε ο Ζανέτι στην εφημερίδα «TuttoSport». 

«Είχαμε 15 αγώνες σε διάστημα δύο μηνών και αυτό μας έχει κοστίσει. Τώρα έχουμε χρόνο για να δουλέψουμε και με την επιστροφή των τραυματιών», πρόσθεσε, ενώ αναφερόμενος στην προσπάθεια της Ιντερ στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπάγερν, ο Ζανέτι δήλωσε αισιόδοξος. «Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας 100%. Χάσαμε 1-0 στην έδρα μας, αλλά θα πάμε στη Γερμανία για να πάρουμε την πρόκριση. Δε θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: