Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Θέλει πίσω τον Μάρτινς η Ρούμπιν

Ο Ομπαφέμι Μάρτινς προσαρμόστηκε άνετα στους ρυθμούς του αγγλικού ποδοσφαίρου, προχθές κατέκτησε και το Λιγκ Καπ με τη Μπέρμιγχαμ, όμως σε λίγους μήνες θα επιστρέψει στη Ρωσία. Αυτό διευκρίνισε ο Κούρμπαν Μπερντίεφ, προπονητής της Ρούμπιν Καζάν η οποία έχει παραχωρήσει τον Νιγηριανό ως δανεικό στη Σίτι. «Ο Μάρτινς έφυγε για προσωπικούς λόγους. Συμφωνήσαμε ότι θα μείνει εκεί έως το καλοκαίρι και μετά θα επιστρέψει» δήλωσε ο Μπερντίεφ, ωστόσο η επιθυμία του δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο ή από τον ρωσικό σύλλογο. Υπάρχει οψιόν απόκτησης του Μάρτινς από τη Μπέρμιγχαμ, αν φυσικά αποφασίσει να την ενεργοποιήσει και να καταβάλει το συμφωνηθέν αντίτιμο.

Ισως προς αυτήν την κατεύθυνση να πιέζει και ο Μπερντίεφ με τις δηλώσεις του, αφού δεν εξηγείται το... πάθος του να τον φέρει πίσω στο Καζάν, από τη στιγμή που δεν τον υπολόγιζε ως βασικό! Ο 26χρονος επιθετικός αποκτήθηκε από τη Βόλφσμπουργκ για να ενισχύσει την προσπάθεια της Ρούμπιν στο πρωτάθλημα Ρωσίας αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως δεν κατάφερε να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο.

Επίσης, οι άνθρωποι της Ρούμπιν διέψευσαν κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία έχουν προσφέρει 45εκ. ευρώ στη Ρεάλ για την απόκτηση του Κακά. «Φυσικά και μάθαμε γι΄αυτές τις φήμες, οι οποίες είναι γελοίες» είπε εκπρόσωπος της διοίκησης του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: