Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Χωρίς Βιεϊρίνια στο ΟΑΚΑ

Θλάση πρώτου βαθμού έδειξαν τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, με αποτέλεσμα να τεθεί αυτομάτως εκτός αποστολής από τον πρώτο ημιτελικού του Κυπέλλου ΟΠΑΠ με την ΑΕΚ. Τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού ψάχνει να βρει ο Μάκης Χάβος, ο οποίος καλείται να αλλάξει τα πλάνα του για το ντέρμπι με την «Ένωση».

Η ακριβής γνωμάτευση για τον χαφ των Θεσσαλονικέων αναφέρει ότι υπέστη «θλάση πρώτου βαθμού άνω τριτημορίου οπισθίου τμήματος έξω πλατέως μυός».

Εκτός του 25χρονου μέσου, εκτός αποστολής έμεινε και ο Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος, όπως και οι Χαλκιάς, Φωτάκης για τον ίδιο λόγο. Έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθηκε ο Ετό, η απόδοση του οποίου κόντρα στην Καβάλα δεν ικανοποίησε, ενώ και ο Στέλιος Μαλεζάς έμεινε εκτός 19άδας.

Οι πιθανότεροι έντεκα για να ξεκινήσουν βασική είναι οι Κρέσιτς στο τέρμα, Σνάουτσνερ, Λίνο, Τσιρίλο, Κοντρέρας στην άμυνα, Γκαρσία και Τσουκαλάς στα χαφ, ενώ την τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μουσλίμοβιτς θα παραταχθούν οι Σαλπιγγίδης, Ελ Ζαρ και Ίβιτς.

Οι «εκλεκτοί» του Μάκη Χάβου είναι οι: Κρέσιτς, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας, Μωυσιάδης, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: