Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Νέα δίωξη Αντωνακάκη κατά Ολυμπιακού!

Οι πειθαρχικές διώξεις δεν έχουν τελειωμό για τον Ολυμπιακό! Μετά την έφεση που άσκησε το μεσημέρι ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ εγκαλεί την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και για την ανακοίνωση της Θύρας 7 κατά του γ.γ.Α. Πάνου Μπιτσαξή. Με άλλα λόγια ο Αντωνακάκης συνδέει τον Ολυμπιακό με τους οργανωμένους οπαδούς του και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ απολογείται την Πέμπτη στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που διώκεται για τις δηλώσεις μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος της νέας δίωξης Αντωνακάκη είναι ο εξής: «Δεν προστάτευσε το κύρος και την αξιοπιστία του αθλήματος του ποδοσφαίρου ως είχε υποχρέωση, αλλά τουναντίον το δυσφήμισε προβαίνοντας δημόσια σε δυσμενείς κρίσεις σε βάρος θεσμοθετημένων δικαιοδοτικών οργάνων και δη του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, προκαλώντας έτσι στο φίλαθλο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση, εκ μέρους του κοινού, παρακολούθησης των αγώνων ποδοσφαίρου και προσέλευσης στα γήπεδα. Αφ’ ετέρου δε, δεν ετήρησε τους κανόνες του φιλάθλου πνεύματος και δεν συμμορφώθηκε με το Καταστατικό της ΕΠΟ».

Η ανακοίνωση της Θύρας 7 εξαπέλυε επίθεση στο γ.γ.Α με αφορμή την επίθεση οπαδών στο Θέατρο Τέχνης, όπου παίζεται η παράσταση «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ». Είναι η πρώτη φορά που μια ΠΑΕ συνδέεται άμεσα με οργανωμένους οπαδούς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: