Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Λαπόρτα: «Ο Πεπ ήθελε τον Ίμπρα»

Μπορεί ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να αποχώρησε  από τη Μπαρτσελόνα διότι δεν τα πήγαινε καλά με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, αλλά ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, αποκάλυψε πως ο Σουηδός ήταν και επιλογή του Ισπανού τεχνικού, αλλά πως η επιθυμία του ήταν να τον κρατήσει στο «Καμπ Νου».

Ο Λαπόρτα γνωστοποίησε πως ο Γκουαρντιόα είχε εισηγηθεί την απόκτηση του Σουηδού φορ καθώς γνώριζε πως ο Ετό θα αποχωρούσε έτσι κι αλλιώς, έτσι, δεν του… χάλασε το χατίρι και τον απέκτησε έναντι 66 εκατομμυρίων ευρώ. Η συνέχεια είναι γνωστή, αλλά τα 19 γκολ και οι 12 ασίστ του σε 33 ματς με τη φανέλα της Μίλαν, πλέον, τον κάνουν σίγουρα να αναθεωρεί για την κόντρα που απέκτησε μαζί του...

«Γνωρίζαμε αρκετό καιρό πως ο Ετό θα αποχωρούσε. Μίλησα με τον Γκουαρντιόλα και μου έδωσε τρεις επιλογές. Τον Ζλάταν, τον Βίγια ή τον Φορλάν. Υπήρξε στη συνέχεια και ένα τέταρτο όνομα το οποίο όμως αποφασίσαμε να μην αποκαλύψουμε και δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Αφού είδαμε πως η Ίντερ ήθελε τον Ετό, αποφασίσαμε να πάρουμε τον Ιμπραΐμοβιτς. Το μόνο σίγουρο είναι πως η κόντρα που δημιουργήθηκε μεταξύ των δύο δεν ξεκίνησε από τον Πεπ, καθώς τον ήθελε πολύ στην ομάδα», δήλωσε ο Λαπόρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: