Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

«Η ενότητα του συνεταιρισμού νοσεί»

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ διάβασαν από το διαδίκτυο, όπως άλλωστε και όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι, την ανακοίνωση – απάντηση της Σούπερλιγκα, στην παρέμβαση εισαγγελέα για την τιμωρία του Ολυμπιακού για όσα έγιναν στο ντέρμπι. Δεν γνώριζαν ούτε για το περιεχόμενο, ούτε καν για την πρόθεση να βγει μια τέτοιου είδους ανακοίνωση. Παρόλο που ως μέλος του συνεταιρισμού αυτού, θα έπρεπε και να γνωρίζει και να συνυπογράφει τέτοιου είδους κινήσεις. Και ήταν απολύτως λογικό να υπάρξει αντίδραση και μάλιστα έντονη από την πλευρά της ΑΕΚ. Μάλιστα οι κιτρινόμαυροι κάνουν λόγο ενότητα που νοσεί, στον συνεταιρισμό της Σουπερλίγκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: 

«Με τη σημερινή ανακοίνωση της Super League, για την οποία ουδέποτε ενημερώθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ και βεβαίως δεν προσυπέγραψε, αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι  η ενότητα του Συνεταιρισμού νοσεί.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει απερίφραστα τη δυσαρέσκειά της για τη μη, εκ των προτέρων, ενημέρωσή της από την Super League, σχετικά με την προαναφερθείσα ανακοίνωση.
Υπενθυμίζουμε ότι η διοργανώτρια του Ελληνικού Πρωταθλήματος υφίσταται και λειτουργεί ως Συνεταιρισμός ΟΛΩΝ των μελών ΠΑΕ και δεν είναι δυνατόν να εκδίδει βαρυσήμαντες ανακοινώσεις χωρίς τη συναίνεσή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: