Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ο "Σούπερ 3" προειδοποιεί

Ο "Σούπερ 3" μέσω της επίσημης ιστοσελίδας και του ραδιοφώνου έστειλε μήνυμα στους παίκτες του Αρη. Με αυτό τους υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις τους καθώς και τις επιπτώσεις που θα έχουν σε περίπτωση που δεν τις εφαρμόσουν.
Αναλυτικά το μήνυμα στην ιστοσελίδα:
«Οι ποδοσφαιριστές που έχουν την απίστευτη τιμή και ευλογία να φορούν τη φανέλα της πιο ένδοξης ομάδας της Βόρειας Ελλάδας και την ομάδας της οποίας οι οπαδοί έχουν γραφτεί και με βούλα στο πάνθεον εκ των πλέον πιστών και τρελαμένων σε όλο τον πλανήτη, όχι απλά οφείλουν , αλλά είναι 1.000.000 % ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να δείξουν πάθος για εμάς σε όλα τα παιχνίδια και σε όλη τη διάρκεια καθενός από αυτά, αλλιώς είναι σίγουρο ότι θα νιώσουν φόβο απέναντι μας».
Το μήνυμα στο ραδιόφωνο αναφέρει:
«Πάμε πλέον σε πόλεμο έως το τέλος της χρονιάς γιατί ο Άρης πρέπει να μπει στα πλέι οφ, όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει, να βγει και να το πει τώρα, όχι μετά. Δεν χωράνε αυτή τη στιγμή γκρίνιες. Πρέπει να κάνουμε sold out στα εντός έδρας ματς που απομένουν και να ακολουθήσουμε την ομάδα όπου μας το επιτρέψουν εκτός έδρας, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Αυτό προέχει τώρα, τα άλλα θα τα πούμε στο τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: