Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

«Εγώ στο Μακάμπι – Ολυμπιακός; Με πιάνουν τα γέλια»

Εκτός από τον Κύρο Βασσάρα, παρέμβαση στην εκπομπή «Δίκη της Δευτέρας» έκανε και ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος θέλησε να απαντήσει στις κατηγορίες του παλιού διαιτητή, κ. Βοργιά σχετικά με την ανάμειξή του στο παιχνίδι Μακάμπι – Ολυμπιακός.

«Εγώ στο Μακάμπι – Ολυμπιακός; Με πιάνουν τα γέλια»
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου ανέφερε πως είναι αστείο να τον μπλέκουν σε αυτή την υπόθεση, ενώ ανέφερε πως έχει δώσει εντολή να κατατεθούν αγωγές εναντίον του Βοργιά.
Αναλυτικά ανέφερε: «Ήθελα να κάνω μια παρέμβαση. Πληροφορήθηκα πως ο κύριος Βοργιάς έκανε κάποιες δηλώσεις. Δεν μπορεί ο κάθε πικραμένος από την διαιτησία να κάνει δηλώσεις. Αναφέρθηκε σε τέσσερα ονόματα. Τον κύριο Βασσάρα αν του έχω πει τρεις φορές ένα γεια είναι ζήτημα. Τι κοινό μπορεί να έχω εγώ με την Μακάμπι τον Ολυμπιακό Πειραιώς πραγματικά με πιάνουν τα γέλια.
Τι σχέση μπορεί να έχω εγώ με έναν ιταλό διαιτητή, την Μακάμπι και τον Ολυμπιακό Πειραιώς; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Για όλα αυτά που είπε ο κύριος Βοργιάς, θα κληθεί να τα αποδείξει γιατί ήδη έχω πει να κατατεθούν αγωγές.
Τον γνώριζα τον κύριο Δαλούκα, αλλά δεν λέει τίποτα το ότι βγήκαμε μια δυο φορές. Είναι 100% συκοφαντία προς το πρόσωπό μου και πιστεύω και για τους άλλους».
Για την δήλωση που είχε κάνει εναντίον του Δαλούκα: «Αυτή η δήλωση έγινε τον Σεπτέμβριο και καλούμε να το αποδείξω γιατί μου έχει κάνει μήνυση και ο αγώνας με την Μακάμπι ήταν τον Ιούλιο. Την δήλωση που έκανα εγώ είχα λόγο να την κάνω και αυτά θα φανούν στο δικαστήριο.
Η διαφορά που έχει προκύψει με τον κύριο Δαλούκα θα λυθεί στο δικαστήριο. Είναι σε προσωπικό επίπεδο. Δεν έχει σχέση με τον κύριο Βοργιά. Αυτά που λέει που ο κύριος Βοργιάς, ας ελπίσουμε να τα αποδείξει. Θα είναι μεγάλη μου χαρά να το κάνει».
Όσον αφορά την διαιτησία του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, σχολίασε: «Πταίσματα αυτά που έκανε ο Καλόπουλος αν και εγώ θεωρώ πως ήταν καλός, οι βοηθοί του έκαναν τα λάθη, σε σχέση με αυτά που έκανε ο κύριος Βοριάς όταν ήταν διαιτητής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: