Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Δεν πτοείται ο Σούμποτιτς!!

Ο Άρης ηττήθηκε και στην τελευταία αγωνιστική του LAST 16, αποχαιρετώντας το ΕuroCup, με τον Λευτέρη Σούμποτιτς να τονίζει πως η σημερινή εμφάνιση θα βγάλει κερδισμένη την ομάδα του στη συνέχεια.
«Για τρία δεκάλεπτα παίξαμε στην άμυνα όπως είχαμε πει, με αποτέλεσμα να έχουμε 5-7 πόντους διαφορά από τον αντίπαλο και να είμαστε κοντά στη νίκη. Ο κυριότερος λόγος που χάσαμε ήταν ότι μας έλειψε η συγκέντρωση σε κρίσιμα σημεία, ενώ δηλαδή οι αντίπαλοι μας είχαν βάλει 18 πόντους, στο τέλος έβαλαν 30! Αυτό το παιχνίδι μού άνοιξε τα μάτια και τώρα ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα. Με τον τρόπο που παίξαμε σήμερα, θα είμαστε εύκολη ομάδα για τους επόμενους αντιπάλους. Δυστυχώς, χάσαμε αυτό το ματς σήμερα και δε με νοιάζει η νίκη της Μπουντιβέλνικ. Εμείς έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν είχαμε αυτό που έπρεπε για να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι» είπε στη συνέντευξη Τύπου ο «Πίξι» και συνέχισε: «Κάτι λείπει σίγουρα και αυτό πρέπει να το δω. Πρέπει να το δούμε. Θα κάνουμε ένα μίτινγκ με τη διοίκηση και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε τις επόμενες ημέρες».

Όσο για την... καθίζηση στην τέταρτη περίοδο, ο προπονητής των «κιτρίνων» εξήγησε πως ο Μπόμπι Μπράουν δεν μπορούσε να τα κάνει όλα μόνος του: «Δεν μπορώ να κατηγορήσω τους παίκτες. Ήταν μεγάλη η κρισιμότητα του παιχνιδιού. Ξέραμε ότι πρέπει να κερδίσουμε. Δεν μπορώ να πω ότι φοβήθηκαν, αλλά σίγουρα δεν είχαμε συγκέντρωση. Δεν τράβηξε ένας παίκτης την ομάδα επάνω του. Αν εξαιρέσουμε τον Μπράουν, που είναι μέσα στα αποδυτήρια τώρα τρομερά εκνευρισμένος, δεν είχαμε παίκτη δίπλα του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: