Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Μίλησε και για ύπαρξη επιστολής!

Ασταμάτητος ο Σωτήρης Βοργιάς! Ο παλιός διεθνής διαιτητής και πρώην πρόεδρος της επιτροπής ορισμού διαιτητών, κλήθηκε να μιλήσει για δεύτερη συνεχόμενη Δευτέρα στην εκπομπή «Δίκη» στο Blue Sky και αυτή τη φορά μίλησε ακόμη και για ύπαρξη ενυπόγραφης επιστολής την οποία έχει στα χέρια του ο Σοφοκλής Πιλάβιος και η οποία –σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα- αναφέρει λεπτομέρειες για… περίεργα πράγματα που έγιναν στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι. Εξακολουθεί να εμπλέκει τους Μαρινάκη, Δαλούκα, Μπέο και Βασάρα!

Ο Σωτήρης Βοργιάς παρενέβη εκ νέου τηλεφωνικά στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη και άφησε πάλι το στίγμα του με καταγγελίες σχετικά με την αναμέτρηση Μακάμπι-Ολυμπιακός για το Europa League. Αυτή τη φορά αναφέρθηκε σε μια ενυπόγραφη επιστολή που όπως υποστήριξε έχει στα χέρια του ο πρόεδρος της ΕΠΟ (χωρίς να πει ποιος είναι ο συντάκτης ή ο υπογράφων), η οποία περιλαμβάνει λεπτομέρειες για το εν λόγω ματς, εμπλέκοντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Γιώργο Δαλούκα, τον Αχιλλέα Μπέο και τον Κύρο Βασάρα.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος ρέφερι ισχυρίστηκε: «Είπαν ότι ο Δαλούκας τιμωρήθηκε για το Άρης-Παναθηναϊκός. Υπάρχει, όμως, και επιστολή στον κύριο Πιλάβιο και μάλιστα μιλάει αναλυτικά για τα περιστατικά του αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακού που εμπλέκονται οι Μπέος, Μαρινάκης, Δαλούκας και Βασάρας. Η επιστολή έχει την υπογραφή πολύ σοβαρού προσώπου. Αν υπάρχει εισαγγελέας ας με καλέσει να τα πω. Δεν σας κάνει εντύπωση ότι δεν με καλεί κανένας; Ακόμα και να με τιμωρήσει; Γιατί κρύβονται όλοι;

Να ρωτήσετε τον κύριο Πιλάβιο, εγώ μίλησα μέχρι εκεί που έπρεπε να πω. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει καθήκον να στηρίζει αυτές τις περιπτώσεις; Δεν υπάρχει αθλητικός εισαγγελέας να τις μεταβιβάσει; Αλλά νομίζω όλοι δουλεύουν μόνο για το γραφείο τους και τον εαυτό τους.

Οι Μπιτσαξής, Νικητιάδης και Πιλάβιος θα… φτιάξουν το ποδόσφαιρο; Εμένα μου είπαν να πάω στο γραφείο του Πιλάβιου στο Κολωνάκι για να σταματήσω να λέω αυτά που λέω. Προτιμώ να λέω αυτά που αισθάνομαι παρά να πάρω μια θέση. Υπάρχει η επιστολή και υπάρχει και αντίγραφο
».

Στο σημείο εκείνο, στην εκπομπή παρενέβη ο Κύρος Βασάρας: «Εγώ θα καλέσω τον κύριο Βοργιά να αποδείξει αυτά που λέει. Συνέχεια αναφέρεται στο όνομά μου. Για μένα, αυτό το κάνει επειδή απέτυχε στις εξετάσεις και δεν μπόρεσε ποτέ να γίνει παρατηρητής. Νομίζει πως με αυτές τις δηλώσεις θα επανέλθει στο προσκήνιο. Δεν ξέρω τίποτα για καμία επιστολή. Η οικογένεια του κ. Δαλούκα μου έκανε μια πρόταση να βαφτίσω τον γιο του. Έχω βαφτίσει αυτό το παιδί. Εγώ με τον κ. Δαλούκα έχουμε να μιλήσουμε πάνω από εφτά μήνες. Πριν καν φύγει από το προσκήνιο».

Ακολούθησε παρέμβαση και του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος είπε: «Δεν μπορεί να βγαίνει ο κάθε πικραμένος και να κάνει δηλώσεις. Με τον κ. Βασάρα είναι ζήτημα αν έχουμε πει τρεις φορές γεια. Τι κοινό μπορεί να έχω εγώ με την Μακάμπι και τον Ολυμπιακό Πειραιώς; Τι σχέση μπορεί να έχω με αυτόν τον Ιταλό διαιτητή; Όλα αυτά που είπε ο κ. Βοργιάς θα κληθεί να τα αποδείξει στην δικαιοσύνη. Εγώ ουδέποτε πήγαινα συνέχεια για καφέ με τον Δαλούκα. Τώρα, αν βρεθήκαμε και μιλήσαμε δύο φορές επειδή είναι από τον Βόλο έτερον εκάτερον. Όλα τα υπόλοιπα είναι συκοφαντίες».

Θυμίζουμε πως την προηγούμενη Δευτέρα, ο Σωτήρης Βοργιάς είχε υποστηρίξει τα εξής: «Να έρθουν σε μια εκπομπή Μαρινάκης, Δαλούκας και Μπέος και να μας πουν γιατί μάλωσαν, τι λεφτά χάθηκαν και για ποιον ευρωπαϊκό αγώνα. Εννοώ το Μακάμπι-Ολυμπιακός, το οποίο διηύθυνε Ιταλός διαιτητής».Πηγη www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: