Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Μένει στο λιμάνι, δεν πάει πουθενά!

Ο Κέβιν Μιραλάς δεν πρόκειται να πάει πουθενά! Θα μείνει στο λιμάνι! Παρότι υπάρχουν κάποιες διαφορές, ο παίκτης και ο Ολυμπιακός αναμένεται να συνεχίσουν μαζί τουλάχιστον μέχρι το 2014.

Οι απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του Theplayer αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι σε καλό δρόμο και πολύ σύντομα θα υπάρξει μια συνάντηση (από τις πολλές που έχουν γίνει μέχρι τώρα), για να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα. Πληροφορίες αναφέρουν πως η συγκεκριμένη συνάντηση θα γίνει στις 15 Μαρτίου.

Ο μάνατζερ του Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτό έκανε την Τρίτη μια προσπάθεια να «θολώσει» τα νερά, λέγοντας πως δεν βρίσκεται καν στην Ελλάδα! Και λογικό είναι. Το θέμα είναι ότι ο Ενροτό, ο οποίος πολλές φορές στο παρελθόν είχε προκαλέσει με τη στάση του, φαίνεται περισσότερο διαλλακτικός και υπό την πίεση του παίκτη που θέλει να μείνει στην Ελλάδα, φαίνεται να έχει αλλάξει ρότα. Πάντως, το τυπικό μέρος του θέματος, θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα. 

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Μιραλάς και δεν το έκρυψε ποτέ. Εδώ που τα λέμε πώς να μην συμπαθείς έναν παίκτη που έχει σημειώσει γκολ και στα δύο παιχνίδια (εντός και εκτός) της ίδιας σεζόν με τον Παναθηναϊκό; Και μιλάμε ότι αυτό που έκανε ο Μιραλάς φέτος, γκολ μέσα έξω με τον Παναθηναϊκό, δηλαδή, είχε να γίνει από την περίοδο 2003/2004, όταν ο Στολτίδης είχε σκοράρει και στο ματς της Ριζούπολης και στη «Λεωφόρο». 

Τέλος πάντων, ο Μιραλάς μόλις θα κληθεί να βάλει υπογραφή στο νέο συμβόλαιο, που θα εκπνεύσει το 2014, θα δει τις ετήσιες αποδοχές του να ανεβαίνουν κατά πολύ σε σχέση με τις τωρινές...

Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: