Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου!

Έχει ύψος 1,83 και η πρώην Σταρ Κύπρος είναι για τη Μεγαλόνησο ό,τι η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα για την Τσεχία. Ο λόγος για την Στέλλα Δημητρίου.
Η Στέλλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρνακα της Κύπρου. Έχει ύψος 1,83μ. και τα πόδια της ορθώνονται 117 εκατοστά πάνω από το έδαφος! Γι’ αυτό και στην Μεγαλόνησο την αποκαλούν «Αντριάνα Σκλεναρίκοβα»…
Από μικρή ηλικία της άρεσε πολύ ο αθλητισμός. Ξεκίνησε να κάνει ρυθμική γυμνιστική (σταμάτησε όταν ψήλωσε και δεν μπορούσε να κάνει δοκό), συνέχισε με στίβο, τένις και κολύμβηση.
Τελικά, κατέληξε στο βόλεϊ σάλας. Εκεί έμεινε για εννέα χρόνια και έπαιξε στην Εθνική Κορασίδων και στην Νεανίδων Γυναικών, κερδίζοντας πολλές διακρίσεις. Όταν ήταν στην Αθήνα έπαιζε παράλληλα βόλεϊ στον Πανιώνιο.Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η Στέλλα είχε στο παρελθόν σοβαρή σχέση με το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματία, Φώτη Γιαννιώτη. Τώρα όμως, είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του επιχειρηματία Μαξ Τρίγκα, καθώς το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: