Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

"Διπλό" στη Βαρκελώνη

Η Μαγιόρκα νίκησε 2-1 την Εσπανιόλ με ανατροπή στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 26ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβισιόν.  Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να χάνουν από το γκολ του Άλβαρο στο 19', αλλά έφεραν τα πάνω-κάτω στο δεύτερο ημίχρονο και πανηγύρισαν την κατάκτηση τριών πολύτιμων βαθμών.

Ο Βεμπό ισοφάρισε στο 63' και ο Νσούε στο 83' "πάγωσε" το "Ελ Πρατ" και χάρισε στη Μαγιόρκα τη δεύτερη φετινή εκτός έδρας νίκη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Η νίκη της Μαγιόρκα πρέπει να χαρακτηριστεί δίκαιη, καθώς στο 9' ο Γκονσάλο Κάστρο δεν κατάφερε να νικήσει τον Καμενί από την άσπρη βούλα και "πέταξε" τη μοναδική ευκαιρία του πέναλτι, ενώ στο 53' ο Βεμπό με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Οι νησιώτες απομακρύνθηκαν οριστικά από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας, ενώ η Εσπανιόλ φαίνεται να χάνει την επαφή με την πρώτη τετράδα με 5 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια της.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ (Ποκετίνο): Καμενί, Τσίκα, Γκαλάν, Αμάτ, Βερντού (77' Ντάτολο), Ντούσερ (87' Ρούι Φόντε), Χάβι Λόπεθ, Άλβαρο, Λουίς Γκαρσία (65' Μολίνα), Σέρχιο Γκαρσία, Χοσέ Καγεχόν
ΜΑΓΙΟΡΚΑ (Λάουντρουπ): Αουάτ, Νούνες, Αγιόθε, Ραμίς, Θενδρός, Γκονσάλο Κάστρο (80' Ιενάγκα), Ζοάο Βίκτορ, Τεχέρα (84' Πίνα), Περεϊρά, Βεμπό (90' Ρουμπέν), Νσούε

Δεν υπάρχουν σχόλια: