Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Γόντικας: "Ξεχνάει ο κ. Μαρινάκης"

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γόντικας, απάντησε επί προσωπικού στα όσα είπε εις βάρος του ο κ. Μαρινάκης και του ζήτησε να θυμηθεί τη φιλοξενία που έτυχε ο ηγέτης του Ολυμπιακού στο "Σπύρος Λούης".

Στο περιθώριο της εκδήλωσης της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαιμάχων των "πρασίνων", είπε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ του συλλόγου των παλαιμάχων για την εξαιρετική εκδήλωση.  Γι' αυτό είμαστε εδώ. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον κ. Μαρινάκη, απάντησε ο κ. Βεκρής και με κάλυψε πλήρως. Επειδή έκανε προσωπική αναφορά δεν έχω να πω κάτι άλλο πέρα από το να του θυμίσω ότι όταν είχα ευθύνη για να φιλοξενήσουμε το Δ.Σ του Ολυμπιακού ή όσους ήρθαν στο ΟΑΚΑ όλα κύλησαν άψογα. Κάτι άλλο δεν έχω να πω».

Από την πλευρά του ο κ. Βεκρής δεν έμεινε στην ατάκα που είχε πει μετά το τέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ. Ο αντιπρόεδρος του "τριφυλλιού" υποστήριξε ότι ο κ. Μαρινάκης κάνει... σόου: "Ο ΠΑΟ διαφημίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο με έργα. Αντίθετα ο κ. Μαρινάκης το δυσφημίζει με έργα. Μάλιστα από ότι μαθαίνω υπάρχουν διαρροές στον Τύπο με αυτά που ειπώθηκαν στο Δ.Σ. Εμείς επιλέξαμε χαμηλούς τόνους αλλά από ό,τι φαίνεται ο ίδιος θέλει κάθε τοποθέτηση του σε θεσμικά όργανα να καταλήγει σε προσωπικό του σόου"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: