Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Μένουν οι υπογραφές!!

«Αφεντικό» του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΣ Γιάννινα ως το 2013, σκέφτεται να χρίσει τον Στεφάν Ντεμόλ ο Γιώργος Χριστοβασίλης, θεωρώντας πως ο Βέλγος είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να οδηγήσει την ομάδα την επόμενη διετία.
Το τρέχον συμβόλαιο του Ντεμόλ με τον «Άγιαξ» της Ηπείρου που υπεγράφη τον περασμένο Ιούνιο λήγει τον Ιούνιο του 2011, ωστόσο, στον ΠΑΣ όχι μόνο θέλουν να κρατήσουν τον Βέλγο τεχνικό και τη νέα περίοδο, αλλά θα του προτείνουν να το επεκτείνουν και για έναν ακόμη χρόνο.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι «κυανόλευκοι» σκοπεύουν να καλέσουν τον Ντεμόλ τις επόμενες ημέρες προκειμένου να μιλήσουν αναλυτικά για τη συνεργασία τους και να «σφραγίσουν» την κοινή τους πορεία, ενώ ήδη χθες το βράδυ Χριστοβασίλης και Ντεμόλ συναντήθηκαν και συμφώνησαν σχεδόν σε όλα.
Όπως έχουμε επισημάνει και παλαιότερα, ο Ντεμόλ έχει «κερδίσει» τους πάντες στον ΠΑΣ με τη δουλειά του και πλέον η όλη κουβέντα μαζί του οριοθετείται στη συμφωνία στο οικονομικό.
Κι αυτό διότι ο Γιώργος Χριστοβασίλης θέλει πριν πάρει τις τελικές του αποφάσεις να έχει πλήρη εικόνα για το τί μπορεί να του προσφέρει από πλευράς μπάτζετ, προκειμένου να ξεκινήσουν από τώρα το σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.
Από την πλευρά του ο Ντεμόλ έχει ξεκαθαρίσει πως και ο ίδιος θέλει να παραμείνει στον ΠΑΣ, όντας απόλυτα ικανοποιημένος με τις συνθήκες δουλειάς που έχει συναντήσει. Και μολονότι η Σούπερ Λιγκ είναι μια πολύ δύσκολη κατηγορία, ο ίδιος είναι πρόθυμος στο να μείνει και να παλέψει, «χτίζοντας» μία ομάδα με τη δική του «σφραγίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: