Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Σχεδιασμός ενόψει Football League!!

Στον Πανσερραϊκό ξεκίνησαν από τώρα τα σχέδιά τους για την επόμενη σεζόν, καθώς τα «λιοντάρια» βρίσκονται, ήδη, στη Football League. Παρελθόν ο Βούκοτιτς. Ξεκίνησαν οι συναντήσεις με ποδοσφαιριστές.

Η εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης έριξε οριστικά τον Πανσερραϊκό στη Football League, καθώς έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για να σωθεί. Έτσι, στις Σέρρες ξεκίνησαν από τώρα το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Αρχικά, είναι δεδομένο ότι ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς θα αποχωρήσει από τον πάγκο του συλλόγου, καθώς δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση.

Αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσουν οι Παύλος Δημητρίου και Σάκης Αναστασιάδης μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά θα αναζητηθεί ο αντικαταστάτης του Σέρβου, που θα κληθεί να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα. Επίσης, έχουν ξεκινήσει οι συναντήσεις με ποδοσφαιριστές, ώστε να συζητήσουν τον τρόπο λύσης της συνεργασίας τους.

Σήμερα το παρών στα γραφεία της ΠΑΕ έδωσαν οι Άμο, Μαβέν και Αλβάρεζ, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα ακολουθήσουν κι άλλοι παίκτες, οι οποίοι έχουν βαριά συμβόλαια. Έτσι, οι διοικούντες τη σερραϊκή ομάδα δείχνουν ότι έχουν νοήσει, πλέον, πως την επόμενη σεζόν δε θα είναι παρούσα στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: