Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Νίκη με ΑΕΚ για αντιστροφή του κλίματος

Εκτός των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ και με ένα παιχνίδι λιγότερο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα του από την Καβάλα (0-2), η οποία είναι και η πρώτη του από τους «Αργοναύτες» στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων.
Στην πρώτη μισή ώρα του ματς τίποτα δεν έδειχνε αυτό που θα ακολουθούσε. Στο 37’ ο Νικουλάε άνοιξε το σκορ μετά από πάσα του Αμπντούν, ενώ το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Ρίος στο 60’. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στην 6η θέση και έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, γεγονός που δεν τον φέρνουν εκτός διεκδικήσης των πλέι οφ αλλά αν μη τι άλλο απογοητεύουν τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι φέτος έχουν στηρίξει χωρίς δεύτερη κουβέντα στην προσπάθεια του Θοδωρή Ζαγοράκη.
Η ομάδα του Μάκη Χάβου καλείται να αφήσει πίσω το αποτέλεσμα με την Καβάλα και να στραφεί στο παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο. Μπορεί η ψυχολογία να μην είναι η καλύτερη αλλά το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους» προσφέρεται για βελτίωση του κλίματος. Ένα θετικό αποτέλεσμα θα φέρει τους Θεσσαλονικείς σε θέση ισχύος ενόψει της ρεβάνς, ενώ το όνειρο του τελικού είναι ικανό να σταματήσει κάθε προστριβή στους κόλπους της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: