Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Σούμποτιτς: «Πρώτα το δικό μας παιχνίδι, μετά της Γκέτινγκεν»

Ξεκάθαρος ήταν ο Λευτέρης Σούμποτιτς όσον αφορά την αυριανή (21:00) αναμέτρηση με την Λε Μαν με τους «κίτρινους» να θέλουν νίκη δική τους και ταυτόχρονα νίκη της Γκέτινγκεν επί της Μπουντιβέλνικ.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε ότι: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε στις οχτώ καλύτερες ομάδες του Eurocup. Βέβαια δεν εξαρτάται από μας αλλά το μυαλό μας δεν θα πρέπει να είναι στην Γερμανία αλλά σε αυτό το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι επικίνδυνο απέναντι σε μία ομάδα χωρίς στόχο και κίνητρο. Οι παίκτες μου όμως το έχουνε καταλάβει στις δύο μέρες που ακολούθησαν μετά την νίκη επί τον Κολοσσό. Θα πρέπει να έχουμε και πάλι πιεστική άμυνα όπως είναι και το γαλλικό μπάσκετ για να μην έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα. Θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πρώτα τον δικό μας αγώνα και μετά αυτόν της Γκέτινγκν και στο τέλος θα έχουμε χρόνο για να πανηγυρίσουμε».

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας, είπε: «Άμα πάρουμε απόφαση να πάρουμε παίκτη θα πρέπει να είναι πολύ καλός. Έχω μιλήσει με την διοίκηση και δουλεύουμε πάνω στο θέμα» ενώ για το ζήτημα με τον Πι Τζέι Τάκερ είπε: «Λύθηκε μετά από την χθεσινή απογευματινή προπόνηση όπου ήρθε στο γραφείο μου και ζήτησε συγνώμη και πλέον περιμένω από αυτόν να προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί».

Από τους παίκτες του Άρη μίλησε ο Χρήστος Ταπούτος ο οποίος είπε: «Έχουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι στην φετινή μας πορεία στο Eurocup. Δυστυχώς όμως όπως έχουνε έρθει τα πράγματα μέχρι στιγμής η πρόκριση δεν είναι στο χέρι μας.

Θα κοιτάξουμε όμως να κερδίσουμε και θα περιμένουμε στην Γερμανία το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι η Λε Μαν θα έρθει αδιάφορη αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε και το περσινό παράδειγμα όπου ο Άρης είχε χάσει στην τελευταία αγωνιστική στην Γαλλία και του στοίχισε μία καλύτερη διασταύρωση στην συνέχεια» ενώ εξέφρασε την πίστη ότι η Γκέτινγκεν θα κερδίσει την Μπουντιβέλνικ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: