Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

«Μάχη μέχρι τέλους για την Ρεάλ»

Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα παλέψει για τον τίτλο η Ρεάλ Μαδρίτης παρά το -7 από την Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον διευθυντή, Εμίλιο Μπουντραγκένιο.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εκδήλωση των Διεθνών Αθλητικών Βραβείων, ο «Γύπας» μίλησε στους δημοσιογράφους. «Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη» ήταν η απάντηση στο αν καλύπτεται η διαφορά από την Μπαρτσελόνα. «Υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια και η Ρεάλ θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της όσο υπάρχουν ελπίδες. Κάτι τέτοιο, άλλωστε, το επιβάλλει και η ιστορία του συλλόγου. Γνωρίζουμε όλοι ότι τα πράγματα αλλάζουν συχνά στο ποδόσφαιρο και κανείς δεν θα πρέπει να πιστεύει ότι έχει κατακτήσει κάτι πριν αυτό τελειώσει» πρόσθεσε.

Οσον αφορά το αν η διαιτησία έχει παίξει κάποιο ρόλο στη διαμόρφωση της μέχρι τώρα διαφοράς με τους Καταλανούς: «Ποτέ δεν σχολιάζω τους διαιτητές, δεν το έκανα ούτε ως παίκτης και δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Ασχολούμαι με άλλα πράγματα στην ομάδα και συνήθως τρέφω μεγάλο σεβασμό προς τους διαιτητές διότι έχουν μία δύσκολη δουλειά να κάνουν. Εμείς προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: