Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ανησυχία για Καρντόσο!!

Η αναγκαστική αλλαγή του Οράσιο Καρντόσο στο παιχνίδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ φέρνει ανησυχία στους ανθρώπους της Καβάλας και στον Χένρικ Κάσπερτσακ ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ημέρα ξεκούρασης ήταν η σημερινή για όσους ποδοσφαιριστές της Καβάλας αγωνίστηκαν χθες απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά. Μετά την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο» του Βορρά, τα προβλήματα για τον Χένρικ Κάσπερτσακ δε μειώθηκαν.

Αυτό διότι ο Οράσιο Καρντόσο έγινε αναγκαστικά αλλαγή και έχει κάνει τον Πολωνό τεχνικό να ανησυχεί για το αν θα είναι έτοιμος ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα. Ο Αργεντινός μέσος αισθάνεται κάποιες μικροενοχλήσεις και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα ακολουθήσει θεραπείες.

Από εκεί και πέρα, ο Καρντόσο και ο Φερέιρα έχουν συμπληρώσει από εφτά κίτρινες κάρτες, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί από την ΠΑΕ σε ποιες αναμετρήσεις θα εκτίσουν την ποινή τους.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ζαν Κλοντ Νταρσεβίλ, είναι θέμα χρόνου να ενσωματωθεί κανονικά στις προπονήσεις, καθώς βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποκατάστασής του. Τέλος, η επιστροφή του Δημήτρη Δρόσου αναμένεται σε μια εβδομάδα, καθώς είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο μηνίσκο και απουσιάζει για αρκετό χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: