Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Σαρλής: «Δεχόμαστε πόλεμο εκ των έσω»

Ο Μάκης Σαρλής μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τη νίκη του Ηρακλή επί της Καβάλας, αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια της ομάδας.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής ξεκίνησε, σχολιάζoντας τη κίνηση του να πάρει αγκαλιά τον Σμους Πάρκερ, μετά τον αγώνα του Σαββάτου:
«Ο Πάρκερ έχει εγκλιματιστεί πλήρως, έβαλε δύσκολα καλάθια, βοήθησε την ομάδα να τρέξει, να παίξει με φανατισμό και από τη χαρά μου τον σήκωσα ψηλά» και συνέχισε: «ο Σμους έχει ενοχληθεί από τις ήττες και έχει χαρεί με τη παρουσία του Κρις Χουγκάζ στον πάγκο. Είναι καθοδηγητής στην ομάδα και την βοηθάει πολύ».

- Για τη βοήθεια του κόσμου:

«Ο κόσμος βοηθάει πάντα την ομάδα στο Ιβανώφειο. Είναι η πιο σκληρή έδρα του πρωταθλήματος. Ο Ηρακλής έκανε 2 νίκες κι ευελπιστεί να παλέψει πολύ για να σώσει τη χρονιά. Κάποιοι μετά το Περιστέρι μας τελείωσαν. Δεν έχουμε κάνει κάτι σημαντικό, αλλά υπάρχει η ελπίδα, αν η ομάδα έχει πάθος και το δείχνει συνέχεια.
- Για το μπέρδεμα με τον κύριο Γαλανό:
«Υπάρχει κάποιο μπέρδεμα με το κύριο Γαλανό, κουβεντιάζουμε για αυτό. Μετά από κάποιες ήττες έχει στενοχωρηθεί ο κύριος Γαλανός. Υποσχέθηκε πάντως να καθίσει και να βοηθήσει. Μετά την ήττα από τον Ηλυσιακό έχουν αλλάξει κάποια πράγματα και είμαστε μόνοι μας.
Αν και αυτή την εβδομάδα δεν λυθεί το πρόβλημα, τότε θα αναγκαστούμε να μιλήσουμε. Υπάρχει μια συμφωνία και πρέπει να τηρηθεί. Ο Ηρακλής είναι μεγάλος σύλλογος και δεν μπορεί να τον κοροϊδέψει κανένας. Μας ζήτησε να κάνουμε κάτι, εμείς το κάναμε και περιμένουμε από την πλευρά του να κάνει αυτά που υποσχέθηκε.
- Για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Για να είμαστε απόλυτα σίγουροι θέλουμε 5 νίκες στα επόμενα 7 παιχνίδια ή και 4 αν κερδίσουμε εκτός έδρας την ΑΕΚ για να έχουμε τις ισοβαθμίες. Οι τελικοί με τη σειρά ειναι το Μαρούσι, μετά ο Άρης και μετά η ΑΕΚ.
- Για Χουγκάζ και παίκτες:
«Από τον Κρις είμαστε ενθουσιασμένοι, όχι μόνο γιατί δουλεύει με μια ελλιπέστατη ομάδα, αλλά γιατί κατορθώνει να παίρνει το 100% από κάθε παίκτη. Τολμήσαμε με ένα νέο παιδί και φαίνεται πως καλά πράξαμε. Τα παιδιά που έμειναν είναι πραγματικοί επαγγελματίες και θέλουν να δώσουν στον Ηρακλή τα πάντα. Αυτό το εκλαμβάνω. Αν δεν είχαμε τις ατυχίες με τον Κοπρίβιτσα και τον Ηλιάδη θα ήμασταν πλήρεις. Αν σωθεί ο Ηρακλής, θα είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της ιστορίας του.
- Για το αν δέχεται πόλεμο η ομάδα:

Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν άνθρωποι μέσα στην ομάδα, που θέλουν να υποβιβαστεί η ομάδα. Δεχόμαστε πόλεμο εκ των έσω. Άλλωστε τα κάστρα πέφτουν από μέσα. Ας σωθεί η ομάδα και μετά όλα θα είναι καλά. Όταν αγαπάς μια ομάδα δεν κοιτάς τον εαυτό σου ποτέ, αλλά το καλό της ομάδας. Ο Ηρακλής μονίμως ψάχνει έναν επενδυτή. Δυστυχώς η κρίση η μεγάλη δεν ευνοεί αυτές τις συνθήκες. Άρα θα πρέπει να κοιτάξουμε μια υποδομή για να λειτουργεί καλά η ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: