Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

«Έχω πολύ καλές προτάσεις από Ελλάδα»

Στην αποκάλυψη ότι έχει δεχτεί προτάσεις από την Ελλάδα προχώρησε με δηλώσεις του ο Σίλβα Τζούνιορ. Ο αρχηγός του Εργοτέλη με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πατρίς" αποκαλύπτει ότι δεν είναι μόνο η... Κρητική ομάδα που ενδιαφέρεται να τον κρατήσει.


"Μόνο ο Θεός ξέρει αν θα μείνω και την επόμενη χρονιά. Μου αρέσει το Ηράκλειο και ο Εργοτέλης, έχω παίξει 5 χρόνια εδώ αλλά αυτό δεν φτάνει για να μείνω. Πρέπει να θέλει και ο Εργοτέλης που είναι η προτεραιότητα μου. Μου έχουν γίνει πάντως και άλλες προτάσεις, μερικές από τις οποίες είναι από την Ελλάδα. Πολύ καλές προτάσεις" είναι τα λόγια του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου που ξεκαθάρισε πάντως ότι προτεραιότητα του αποτελεί η παραμονή του στην Κρητική ομάδα.


Αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή την προσεχή Κυριακή, ο Σίλβα Τζούνιορ πρόσθεσε λέγοντας ότι "είναι σαν τελικός όμως δεν έχουμε άγχος. Είμαστε έμπειροι παίκτες. Παίζουμε στην έδρα μας και αν παίξουμε την μπάλα που ξέρουμε τότε θα κερδίσουμε. Ο αντίπαλος μας είναι καλή ομάδα που παίζει απλό ποδόσφαιρο και είναι πολύ επικίνδυνος στην επίθεση όμως εμείς είμαστε καλύτεροι. Πρέπει βέβαια να δείξουμε δύναμη και πάθος για να τα καταφέρουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: