Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Σικάγο: «Λάθος μας ο Καστίγιο»

Την ώρα που ο Νέρι Καστίγιο βρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Εθνική του Μεξικό μέσω του Άρη, στην Αμερική μιλούν επίσημα για...  λάθος τους, όταν αποφάσισαν να τον αποκτήσουν. Προφανώς έχασαν κάποια επεισόδια.

Ο πρόεδρος της Σικάγο Φάιαρ, στην οποία αγωνίστηκε ο Καστίγιο πριν από τον Άρη ως δανεικός, Άντριου Χάουπτμαν έδωσε συνέντευξη στο ESPN τονίζοντας ότι: «ο δανεισμός του Νέρι Καστίγιο ήταν ένα ρίσκο. Οι τεχνικοί μας υπεύθυνοι, μας είχαν πει ότι πρόκειται για έναν ακριβό ποδοσφαιριστή, αλλά όχι τόσο ακριβό, όσο ήταν στη Σαχτάρ, η οποία τον αγόρασε για 20 εκατ. Ευρώ, αλλά τον αφήνει για μερικά δολάρια...».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο αμερικανός πρόεδρος, (προφανώς δεν έχει ενημερωθεί για τη σημερινή κατάσταση του Καστίγιο) υπογραμμίζει: «Η αλήθεια είναι ότι ήταν ένα λάθος. Δεν έπρεπε ποτέ να πάρουμε τον Καστίγιο».

Την ίδια ώρα πάντως, τα μεξικάνικα μέσα ενημέρωσης σχολιάσουν δεικτικά τις δηλώσεις του προέδρου της Σικάγο Φάιαρ, υπογραμμίζοντας ότι: «Ο Καστίγιο έχει πετύχει δυο γκολ, ήδη, με τον Άρη και προσπαθεί να φτάσει στο επίπεδο που είχε με την Εθνική του Ούγκο Σάντσεθ στο Κόπα Αμέρικα του 2007...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: