Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ταπούτος: «Νίκη για τετράδα»

Ο Χρήστος Ταπούτος είναι αμφίβολος για τον αγώνα του Σαββάτου με το Μαρούσι, λόγω τραυματισμού, όμως εξέφρασε την πεποίθηση ότι με νίκη ο Άρης θα εξασφαλίσει την είσοδο στην τετράδα. Ο Έλληνας φόργουορντ με δηλώσεις που έκανε στον «ΑΡΗΣ FM» είπε ότι: «θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος, αλλά είναι πιο σοβαρά τα πράγματα από τις προηγούμενες φορές... Θέλω πάνω από όλα να προσφέρω, αλλά πρέπει να προσέξω για να μην έχουμε χειρότερα. Είχα πάθει τράβηγμα στο δικέφαλο, δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο, αλλά στο παιχνίδι με τον Ηρακλή λόγω της έντασης και της θέλησης το τράβηγμα έγινε θλάση».

Αναφορικά με τον αγώνα του Σαββάτου ο Ταπούτος υπογράμμισε ότι «αν κερδίσουμε το λιγότερο που μπορούμε να πετύχουμε είναι να μπούμε στην τετράδα, άρα είναι ιδιαίτερα κομβικό το παιχνίδι.

Το Μαρούσι έχει και καλούς και έμπειρους παίκτες, προπονητή που είναι μαθημένος στα δύσκολα, προετοιμάζει ψυχολογικά τους παίκτες του πολύ καλά. Ολα τα παιχνίδια τα έχει παλέψει εκτός από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και με μας στο Αλεξάνδρειο. Πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα, να περιορίσουμε τα ατού του Αμαρουσίου, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να βγάλουμε εκτός παιχνιδιού τον Μπάγκαριτς, που είναι το Α και το Ω του Αμαρουσίου. Η ομάδα στην επίθεση έχει ταλέντο, μπορεί ανά πάσα στιγμή ο οποιοσδήποτε να μπει μέσα και να σκοράρει. Αν είμαστε προσηλωμένοι στην άμυνα, το παιχνίδι στην επίθεση θα μας βγει πιο εύκολα».

Όσον αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες καλά είναι τα νέα για τον Νίκο Χατζηβρέττα, ανεβάζει ρυθμούς ο Έντιν Μπάβτσιτς ενώ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ο Μπρένταν Γουίντερς ο οποίος λογικά θα είναι παρών στον αγώνα με το Μαρούσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: