Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Γιούρκας-Ρόζα vs Μπράβο 1-0

Ποιος είπε πως μόνο οι άντρες «καθαρίζουν» για τη συνοδό τους όταν δέχονται μια πρόκληση; Η Ρόζα Αντζουλάτου με τη σειρά της «καθάρισε» για λογαριασμό του Γιούρκα Σεϊταρίδη, όταν ο τελευταίος δέχθηκε προκλήσεις από τον Ραούλ Μπράβο.

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού εθεάθη προ ημερών να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Ρέμος μαζί με την… εκρηκτική Ρόζα, όταν από διπλανό τραπέζι ο αριστερός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού, Ραούλ Μπράβο έβρισε και κοιτούσε προκλητικά τον Έλληνα διεθνή με… θέμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους «ερυθρόλευκους».

Το θέμα έβγαλε στην επιφάνεια το gossip-tv.gr , το οποίο αναφέρει πως η εντυπωσιακή  Ρόζα Αντζουλάτου πήρε την κατάσταση στα χέρια της και απάντησε στον Ισπανό, κάνοντας το να σωπάσει.

Κερδισμένος από το σκηνικό δεν βγήκε άλλος από τον Σεϊταρίδη, ο οποίος και δεν χρειάστηκε να μπλέξει σε καυγάδες, αλλά και συνέχισε να απολαμβάνει την παρέα της πανέμορφης συνοδού του.

Άξιο αναφοράς είναι πως η Ρόζα είναι δικηγόρος και παράλληλα εξωτερική συνεργάτιδα του Θεοχάρη Φιλλιπόπουλου καθώς αναλαμβάνει παραγωγές για ένθετα στα περιοδικά με αντικείμενο το Ιατρικό ρεπορτάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: