Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Το σχέδιο του Ζαγοράκη

Νέο μοντέλο διοίκησης σκέφτεται να εφαρμόσει από τη νέα σεζόν ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Η κρούση στον Ζήση Βρύζα και οι τρεις άξονες που θα κινηθεί ο πρόεδρος του Δικέφαλου του Βορρά.
Μπορεί η διαφωνία ανάμεσα στον Ζήση Βρύζα και τον Θοδωρή Ζαγοράκη να είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του πρώτου από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όμως όπως όλα δείχνουν δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η επιστροφή του.

Όπως αποκαλύπτει το Olapaok.gr ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει συναντήσεις και συζητήσεις με τα στελέχη της ομάδας, με σκοπό να αλλάξει το διοικητικό μοντέλο τη νέα σεζόν.
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να στελεχώσει την ΠΑΕ με νέα πρόσωπα, που θα σχετίζονται σε τρεις τομείς.

Ο πρώτος τομέας έχει να κάνει με τα οικονομικά, ο δεύτερος με το αγωνιστικό κομμάτι και ο τρίτος με τις σχέσεις της ΠΑΕ με την πολιτεία. Κάπου εδώ έρχεται και το όνομα του Βρύζα, ο οποίος θα είναι ο άνθρωπος που θα ασχοληθεί καθαρά με το αγωνιστικό μέρος.

Όπως και να έχει μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι, αφού από την προηγούμενη εβδομάδα τα μέλη της διοίκησης έχουν συνεχείς συζητήσεις.Πηγη sport24.
'

Δεν υπάρχουν σχόλια: