Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Εξετάζει και τον Βέλιμιρ Ράντμαν ο Άρης

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η πρόθεση των ιθυνόντων του Άρη να ενισχύσουν την ομάδα στη θέση κάτω από τα γκολπόστ, προσπαθώντας να δημιουργήσουν μια εξαιρετική τριπλέτα τερματοφυλάκων. Έτσι, μετά τον Σήφη Δασκαλάκη, ο οποίος τελεί υπό στενό «μαρκάρισμα» από τους «κίτρινους», ένας ακόμη τερματοφύλακας, που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, παρακολουθείται στενά από τον Άρη.
Πρόκειται φυσικά για τον Βέλιμιρ Ράντμαν, ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά φέτος με τη φανέλα του Πανσερραϊκού, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην προσπάθεια των Σερραίων να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ σίγουρα ήταν ο κορυφαίος παίκτης των «λιονταριών» στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Το μόνο σίγουρο είναι πως παρότι το βλέμμα είναι στραμμένο στην εκ νέου έξοδο στην Ευρώπη, οι «κίτρινοι» κινούνται και για την ενίσχυση του ρόστερ τους για τη νέα χρονιά, «ποντάροντας» σε ποδοσφαιριστές που έχουν γνώση του πρωταθλήματος.
Το θετικό της υπόθεσης και αυτό που μπορεί να… ανοίξει τον δρόμο στον Άρη για να πλησιάσει τον Βέλιμιρ Ράντμαν είναι το γεγονός πως το συμβόλαιό του Κροάτη με τον Πανσερραϊκό λήγει το καλοκαίρι. Την δεδομένη χρονική στιγμή στην ΠΑΕ Άρης κάνουν λόγο πως αυτό που ενδιαφέρει τουλάχιστον για τρεις ακόμη εβδομάδες είναι το αγωνιστικό και δη η προσπάθεια που γίνεται για να βγει η ομάδα στην Ευρώπη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν… παρακολουθούν κάποιους από τους στόχους τους.
Παράλληλα βέβαια, παρακολουθούνται από τον Σάκη Τσιώλη και όχι μόνο, ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι – υπό προϋποθέσεις – θα μπορούσαν να συνεχίσουν από το καλοκαίρι την καριέρα τους στη Θεσσαλονίκη με δεδομένο το… αβέβαιο μέλλον των «ερυθρολεύκων» μετά την πρόθεση του Αχιλλέα Μπέου να αποχωρήσει από το «τιμόνι» τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: