Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

«Ξεπερασμένος ο Ντούντα, βαριόταν ο Μπουρούσης»

Με ιδιαίτερα απαξιωτικά σχόλια αναφέρθηκε η Gazzetta dello Sport στον Ντούσαν Ίβκοβιτς και στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη δεύτερη νίκη της Σιένα επί των «ερυθρολεύκων», χαρακτηρίζοντας, μεταξύ άλλων, τον Σέρβο προπονητή «ξεπερασμένο».

«Πρόκειται για έναν ξεπερασμένο προπονητή που για ακόμα ένα παιχνίδι κοιμήθηκε στον πάγκο και έκανε ακόμα πιο εύκολο το έργο του αντίπαλου προπονητή.

Χρησιμοποίησε τον Παπανικολάου από την αρχή και επειδή έπαιζε καλά και έβαλε δυο τρίποντα τον αντικατέστησε για όλο το υπόλοιπο του ημιχρόνου. Μάλλον για να μην ανησυχήσει περαιτέρω τον Πιανιτζιάνι», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Η πρόκληση των Ιταλών συνεχίζεται, με τον δημοσιογράφο να αναφέρεται συγκεκριμένα και στον Γιάννη Μπουρούση, λέγοντας ότι «βαριόταν μάλλον να παίξει, καθώς στην επίθεση ήταν ανύπαρκτος, ενώ δεν είχε καθόλου επιστροφές στην άμυνα».


Όλες αυτές οι ιταλικές προκλήσεις, βέβαια, σίγουρα πεισμώνουν τον «Ντούντα» και τους παίκτες του που γνωρίζουν τις δυνατότητές τους και ξέρουν ότι μπορούν να κάνουν το «break» στη Σιένα στέλνοντας την πρόκριση σε 5ο ματς μέσα στο «καμίνι» του ΣΕΦ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: