Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Έξω Νέτο – Σηφάκης – Πρίττας, μέσα ο «Μπόμπα»

Στην πρώτη προπόνηση του Άρη στην εβδομάδα… Τρίπολης ο Σάκης Τσιώλης σαν καλός… ψυχολόγος που είναι προσπάθησε στην συνομιλία που είχε με όλους τους παίκτες να τους τονώσει ακόμη περισσότερο το ηθικό αλλά και να τους τονίσει την κρισιμότητα της Κυριακάτικης αναμέτρησης στην Τρίπολη: «Το παιχνίδι με τον Αστέρα είναι καθοριστικό. Είναι το ματς της χρονιάς. Πρέπει να τα δώσετε όλα για να κερδίσετε. Είμαι βέβαιος ότι αυτό θα κάνετε…»
Έξω Νέτο – Σηφάκης – Πρίττας, μέσα ο «Μπόμπα»
Χθες ήταν η πρώτη ημέρα τακτικής από τον Τσιώλη, ο οποίος από σήμερα θα ξεκινήσει το στήσιμο του Άρη κάνοντας τις επιλογές παικτών για το βασικό σχήμα. Ο 52χρονος είδε με ευχαρίστηση τον Ραούλ Μπομπαντίγια να μπαίνει κανονικά στην προπόνηση και να δηλώνει έτοιμος να ηγηθεί της επίθεσης, αντίθετα δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Νέτο και στους τραυματίες Σηφάκη και Πρίττα. Από εκεί και πέρα μέρος στη χθεσινή προπόνηση δεν πήραν και οι διεθνείς Τσεσνάουσκις, Βανγκέλι, Κατίδης και Μπουγαΐδης.
Η σημερινή προπόνηση θα είναι αφιερωμένη ξανά στην τακτική αλλά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.
Αισιοδοξία για την αδειοδότηση
Τέλος, η ημερομηνία που πρέπει να κλείσει και να παραδοθεί πλήρης ο φάκελος για την αδειοδότηση πλησιάζει. Στον Άρη κάνουν λόγο πως δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα, παρότι φέτος τα πράγματα είναι πιο αυστηρά από άλλες χρονιές. Η δουλειά που έγινε και η προετοιμασία για να παραδοθεί ένας πλήρης φάκελος από την ΠΑΕ ήταν οργανωμένη και διήρκεσε αρκετό διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που απομένει για να κλείσει ο φάκελος είναι η ΑΜΚ της ΠΑΕ. Ο Ερασιτέχνης Άρης θα καλύψει το δικό του ποσοστό 400 χιλιάδες ευρώ όπως και η Λέσχη και η Άρης Εμπορική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: