Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Καθυστερούν τα έργα στο γήπεδο της Βαρσοβίας!!

Οι εργασίες για την κατασκευή του εθνικού σταδίου της Βαρσοβίας, όπου και θα φιλοξενηθεί ο εναρκτήριος αγώνας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στις 8 Ιουνίου 2012, βαίνουν με καθυστέρηση, όπως αναφέρει δημοσίευμα της πολωνικής εφημερίδας «Puls Biznesu».

Το σχετικό ρεπορτάζ τοποθετεί την παράδοση της εγκατάστασης στο τέλος του έτους, που σημαίνει ότι, αν επαληθευτεί αυτό το σενάριο, τότε το γήπεδο θα είναι διαθέσιμο περίπου έξι μήνες αργότερα από την προθεσμία που έχει ορίσει η UEFA και η οποία εκπνέει τον προσεχή Ιούνιο.

Οι ενδείξεις, πάντως, όπως αναφέρει η εφημερίδα επικαλούμενη τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει, δεν είναι διόλου ενθαρρυντικές. Συγκεκριμένα, οι καθυστερήσεις εντοπίζονται στην εφαρμογή των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και του δικτύου αποχέτευσης, έργα που ήδη θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η εφημερίδα «κρούει τον κώδωνα του κινδύνου» στην οργανωτική επιτροπή, λίγο περισσότερο από ένα χρόνο πριν τη διεξαγωγή της τελικής φάσης, που θα πραγματοποιηθεί σε Πολωνία και Ουκρανία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: