Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Σήμερα τα εισιτήρια με ΑΕΛ, επιστρέφουν οι διεθνείς

Όπως ήταν γνωστό, από σήμερα ξεκινάει η κυκλοφορία των εισιτηρίων για τον κυριακάτικο αγώνα του ΠΑΟΚ με την Λάρισα, αφού η εκδίκαση των γεγονότων με την ΑΕΚ θα γίνει αύριο (ελέω ΕΠΟ) και οποιαδήποτε τιμωρία θα εφαρμοστεί από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα.
Τα εισιτήρια για όλες τις θύρες θα έχουν τιμή 10 ευρώ εκτός από τα VIP του τρίτου και του τέταρτου ορόφου που θα έχουν τιμή 50 και 80 ευρώ.
Τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας θα είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 17:00, ενώ την Κυριακή από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα (19:00).
Επιστρέφουν οι διεθνείς
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, στις 11:00 είναι προκαθορισμένη άλλη μια προπόνηση. Από σήμερα μπαίνει στο πρόγραμμα ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ενώ αναμένεται να επιστρέψουν και οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Κώστας Χαλκιάς. Ο Βλάνταν Ίβιτς θα δοκιμάσει να μπει και πάλι σε φουλ ρυθμούς, ενώ ο Βιεϊρίνια θα συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα του.
Επίσης, αύριο αναμένεται να ενσωματωθεί ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος χθες το βράδυ ήταν στην αποστολή της Χιλής για το φιλικό με την Κολομβία, ενώ ο Μπρούνο Τσιρίλο βρίσκεται με άδεια στην Ιταλία και αναμένεται να επιστρέψει στα επόμενα 24ωρα.
Κλείνει ο φάκελος για την αδειοδότηση
Τέλος, αισιοδοξία επικρατεί στο Δικέφαλο ότι η ομάδα έχει τα έγγραφα που χρειάζεται προκειμένου να εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα. Ο φάκελος με τα έγγραφα που απαιτούνται θα κλείσει σήμερα και τα μέλη της επιτροπής αφού τον αξιολογήσουν θα πάρουν την απόφαση για το εάν η ομάδα θα πάρει την άδεια συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: