Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΗΡΑΚΛΗΣ - Τρέχουν να προλάβουν για την αδειοδότηση

Τα περιθώρια στενεύουν για τους ανθρώπους του Ηρακλή που έχουν ρίξει το βάρος τους στην συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών για τη λήψη πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.
Οι προθεσμίες πιέζουν ώστε να σταλεί ο απαραίτητος φάκελος στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για την αδειοδότηση. Από το πρωί πραγματοποιούνται διαδοχικές επαφές με όσους έχουν οφειλές από τους «κυανόλευκους». Οι ιθύνοντες του «Γηραιού» επιθυμούν να επιτευχθούν διακανονισμοί ώστε να αποπληρωθεί το χρέος που υφίσταται και αντίστοιχα να πάρουν τις απαραίτητες υπογραφές στα έγγραφα που απαιτούνται για τον φάκελο.

Κύκλοι της διοίκησης διαρρέουν πως το κλίμα είναι θετικό στις συναντήσεις με όλους τους πιστωτές αλλά απαιτείται και ένα σεβαστό ποσό για να κλείσουν οι υποθέσεις και να επιτευχθούν οι διακανονισμοί.

Σημαντικό μέρος των χρημάτων έχει ήδη εξασφαλιστεί με το θέμα του Ευάγγελου Μυτιληναίου να παραμένει ανοιχτό και όσο ο ίδιος δεν τοποθετείται επί του θέματος η ελπίδα παραμένει αν και όσο περνάει ο χρόνος τα περιθώρια στενεύουν δραματικά.

Σάκης Ρεκουντίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: