Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Έφτασε η ώρα της αδειοδότησης για Ηρακλή

Λιγότερο από 48ωρες απομένουν ώστε να κλείσει η προθεσμία για την αδειοδότηση των ομάδων και στον Ηρακλή εκφράζουν την αισιοδοξία τους, ότι θα μπορέσουν να πάρουν το πολυπόθητο «χαρτί».
Τα προβλήματα φαίνεται να έχουν ξεπεραστεί και ορισμένες λεπτομέρειες που υπολείπονται αναμένεται να τακτοποιηθούν στη σημερινή ημέρα. Οι περιπτώσεις των Λατινοαμερικάνων Μιλάνο και Λέκι είχαν τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, όμως χθες το βράδυ φάνηκε να υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και κυρίως θετική διάθεση.
Τα μέτωπα ήταν πολλά και φαίνεται να ανταποκρίθηκαν στα περισσότερα. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση δεν συγχωρείται κανένα λάθος ή αποτυχία. Στην Μίκρα θεωρούν ότι στο φινάλε θα έχουν δώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα τους δώσουν το πιστοποιητικό για τη συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.
«Σήμερα θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι για την αδειοδότηση», λένε στη διοίκηση του Ηρακλή και μέσα από τις δυσκολίες που υπάρχουν αισιοδοξούν ότι θα τα καταφέρουν.
Την ίδια στιγμή στον κόσμο της ομάδας η αγωνία έχει φτάσει στο κατακόρυφο και περιμένουν την ημέρα που θα υπάρξει η ανακοίνωση. Μόνο που αυτό θα καθυστερήσει για άλλες 1-2 εβδομάδες, αφού θα υπάρχει μια παράταση προς όλες τις ομάδες να προσκομίσουν συμπληρωματικά έγγραφα, εφόσον τους ζητηθούν.
Οι φίλαθλοι θέλουν να περάσουν ένα ευχάριστο καλοκαίρ, ώστε να μην έχουν τα περσινά. Το ίδιο και όλοι μέσα στην ομάδα. Το επόμενο 48ωρο κρίνει πολλά και θα φανεί κατά πόσο ο Ηρακλής θα βγει ενισχυμένος και κερδισμένος από αυτή την ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: