Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Σολτάνι: «Τέτοια προβλήματα υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη»

Το δικό του… μήνυμα προς τους υπόλοιπους ξένους παίκτες εν όψει… αδειοδότησης του Ηρακλή, έστειλε μέσω του «Τρίτου Ημιχρόνου» του «Αθλητικού Metropolis», ο Γαλλοαλγερινός μεσοεπιθετικός Καρίμ Σολτάνι, που παράλληλα έθεσε ως στόχο την κατάκτηση όσο περισσότερων βαθμών στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Για τα οικονομικά προβλήματα: «Είναι γνωστό και σίγουρο πως υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα, αλλά ο Ηρακλής δεν είναι η μοναδική ομάδα που αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα. Οι καταστάσεις είναι δύσκολες παντού, από όσο γνωρίζω τέτοια προβλήματα υπάρχουν σε ομάδες σε όλη την Ευρώπη».
Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη: «Είμαστε δύο ομάδες που έχουμε τους ίδιους βαθμούς στο πρωτάθλημα και ασφαλώς θα προσπαθήσουμε αμφότεροι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το παν για να πάρουμε το τρίποντο που θα εξασφαλίσει την άνετη παραμονή μας στη βαθμολογία, αλλά αν φυσικά δεν μπορέσουμε, θα αρκεστούμε στον ένα βαθμό».
Για την προσωπική του απόδοση: «Θα μπορούσα να έχω προσφέρει πολλά περισσότερα, κάτι το οποίο έδειξα νομίζω στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, θα δώσω πραγματικά ότι έχω για να βοηθήσω την ομάδα μου να εξασφαλίσει όσο δυνατόν πιο γρήγορα την επίτευξη του στόχου της».
Για τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν στο «στόχαστρο» ομάδων του εξωτερικού: «Δεν είναι δική μου δουλειά να ασχολούμαι και να μιλάω για αυτά τα πράγματα, γιατί αυτή είναι η δουλειά του μάνατζερ μου. Εγώ από την πλευρά μου οφείλω να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και να δίνω τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο».
Για το συμβόλαιο του και τη διάθεση του να παραμείνει στον Ηρακλή: «Το συμβόλαιο μου με τον Ηρακλή ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, αλλά οι συζητήσεις για την ανανέωση θα ξεκινήσουν αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Είναι γνωστό πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τον Ηρακλή, αλλά και από τη ζωή στη Θεσσαλονίκη, όπως φυσικά είναι και η οικογένεια μου. Αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να μιλήσεις με σιγουριά για ορισμένα πράγματα».
Για το τι έφταιξε και ο Ηρακλής ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή: «Η σημαντικότερη αιτία φυσικά δεν είναι άλλη από την απώλεια αρκετών βαθμών που είχαμε στην έδρα μας. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Για παράδειγμα απέναντι στον Πανιώνιο ήμασταν πολύ καλοί, αλλά σταθήκαμε άτυχοι και δεν πήραμε τη νίκη, ίσως γιατί πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε εύκολα. Στα επόμενα τρία παιχνίδια όμως, θα κάνουμε το παν για να εξασφαλίσουμε την άνετη παραμονή μας».
Τέλος, στέλνοντας ένα μήνυμα στον κόσμο: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη βοήθεια και την ώθηση που μας προσφέρει ο κόσμος μας σε κάθε εντός, αλλά και εκτός έδρας παιχνίδι. Γι’ αυτό κι εμείς θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας στα επόμενα παιχνίδια, προκειμένου να διασφαλίσο

Δεν υπάρχουν σχόλια: