Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Κατάκοπη η Ίντερ στο ντέρμπι!

Το ντέρμπι του Μιλάνου είναι προ των πυλών και εν πολλοίς θα κρίνει τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή. Η Μίλαν μπορεί να μην έχει τον τιμωρημένο Ιμπραΐμοβιτς στη σύνθεση της, αλλά η Ίντερ θα έχει τα «αστέρια» της κουρασμένα...

Συνολικά 1.465 λεπτά αγωνίστηκαν οι διεθνείς παίκτες της Ιντερ στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων. Αυτοί που συμμετείχαν στα χθεσινά παιχνίδια αγωνίστηκαν για 315 λεπτά, ενώ τα υπόλοιπα 1.150 αφορούν συμμετοχές διεθνών την περασμένη εβδομάδα.

Την Τρίτη, από τους βασικούς μόνο ο Γουέσλι Σνάιντερ αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο, ενώ οι υπόλοιποι που χρησιμοποιήθηκαν ήταν αναπληρωματικοί. Όλα αυτά ενόψει του μεγάλου ντέρμπι που ακολουθεί το Σάββατο με τη Μίλαν, που θα κρίνει εν πολλοίς τον τίτλο στο καμπιονάτο.

Οι «νερατζούρι» που συμμετείχαν και μη στα χθεσινά παιχνίδια:

-Ο Εστεμπάν Καμπιάσο και ο Χαβιέ Ζανέτι δεν χρησιμοποιήθηκαν στο φιλικό της Αργεντινής με την Κόστα Ρίκα.

-Ο Τιάγκο Μότα και ο Τζιαμπάολο Πατσίνι δεν έπαιξαν με την Ιταλία στο φιλικό με την Ουκρανία.

-Ο Γουέσλι Σνάιντερ έπαιξε με την φανέλα της Ολλανδίας και στα 90 λεπτά του προκριματικού αγώνα του EURO με την Ουγγαρία.

-Ο Ζοέλ Ομπι ήταν βασικός και στα 90 λεπτά του φιλικού της Νιγηρίας με την Κένυα.

-Ο Κενυάτης ΜακΝτόναλντ Μαρίγκα βασικός και στα 90 λεπτά του φιλικού με τη Νιγηρία.

-Ο Γιούτο Ναγκατόμο χρησιμοποιήθηκε για 45 λεπτά στο φιλικό παιχνίδι της Ιαπωνίας εναντίον της ομάδας επιλέκτων του πρωταθλήματος της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: