Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

«Δεν χτύπησε ο κ. Βελής τον Αλέξη Κούγια»!!

Σε διάψευση των όσων ισχυρίστηκε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας και σύμφωνα με τα οποία δέχτηκε επίθεση από τον πρόεδρο του Απόλλωνα, κ. Βελή, προχώρησε ο αντιπρόεδρος των «κυανόλευκων», Στράτος Χατζηπαναγιώτου, ο οποίος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είχαμε επισκέψεις στο γήπεδο μας και υπήρξε δυσάρεστη εξέλιξη. Σήμερα παίζαμε με την Κόρινθο και στο γήπεδο ήρθε ο Κούγιας. Όταν πηγαίνουμε στο γήπεδο οφείλουμε να ενημερώσουμε. Δεν μας ενημέρωσε κανένας. Ήρθε στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν χαλαρός, καλοντυμένος. Επέλεξε να κάτσει στην κεντρική εξέδρα και όχι στα επίσημα. Εκεί βρίσκονται φίλοι της ομάδας, οικογενειάρχες και όχι οργανωμένοι. Εκεί δημιουργήθηκε ένταση με αφορμή κάποιες παλαιότερες δηλώσεις του κ. Κούγια που έλεγε τον Απόλλωνα βρώμικη ομάδα», είπε αρχικά και συνέχισε.

«Αμέσως στο σημείο έφτασε ο κ. Βελής και του είπε να μεταβεί στα επίσημα καθώς το κλίμα είναι βαρύ. Εκείνος τον έβρισε άσχημα και αυτό το είδε ο κόσμος. Ουδέποτε όμως ο κ. Βελής ή κάποιος άλλος άνθρωπος από την ομάδα τον χτύπησε. Μάλιστα ο κ. Αγγελετόπουλος τον βοήθησε να φύγει από το γήπεδο και εκείνος του έκανε μήνυση. Με αυτό το συμβάν απόρησε και ο προπονητής της Παναχαϊκής, Ηλίας Φυντάνης, λέγοντας του πως ο κ. Αγγελετόπουλος τους βοήθησε. Παράλληλα έκανε μήνυση και στον ποδοσφαιριστή Συρίγο, ο οποίος καθόταν δύο θύρες πιο δίπλα».

«Με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή υπάρχουν προηγούμενα. Παλαιότερα και ενώ είχαμε ένα παιχνίδι στον Πύργο, βρεθήκαμε στην Πάτρα, μια μέρα νωρίτερα, για να δούμε την Παναχαϊκή. Ενώ η αποστολή έφτασε στο γήπεδο χωρίς κανένα πρόβλημα, ο κόσμος της ομάδας έβριζε τον Συρίγο. Ο κ. Κούγιας του πέταξε καφέ και του επιτέθηκε φραστικά, λόγω του ότι ο παίκτης μας είχε αγωνιστεί και στην Παναχαϊκή».

«Επαναλαμβάνω πως ποτέ δεν χτυπήθηκε από τον κ. Βελή ο Κούγιας. Σαφώς υπήρξαν φραστικές επιθέσεις από φιλάθλους και πετάχτηκαν και κάποιοι καφέδες, όμως κανένας από την διοίκηση δεν τον χτύπησε. Εγώ όταν τον είδα δεν είχε ούτε γρατζουνιά».

Νωρίτερα, στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας είχαν μιλήσει τόσο ο Αλέξης Κούγιας, όσο και ο Ηλίας Φυντάνης, δίνοντας τη δική τους εκδοχή για τα γεγονότα.

Ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής, μαζί με τον προπονητή, Ηλία Φυντάνη, παραβρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Ριζούπολης ώστε να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Απόλλωνα με την Κόρινθο και δέχθηκαν επίθεση. Ο Αλέξης Κούγιας, τόνισε: «Ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που μας χτύπησαν. Τον κ. Βελλή που είναι πρόεδρος, τον Συρίγο που είναι ένα εξαίρετο παιδί γενικώς και τον ξέρουν όλοι και τον Βενεδίκη. Θα σας πως μόνο ότι εμείς φιλοξενήσαμε με τον καλύτερο τρόπο όποια ομάδα ήρθε στην Πάτρα, με εξαίρεση τον ΠΑΟ Ρουφ που είχαμε κάποια προβλήματα. Όλοι μας δίνουν συγχαρητήρια. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα, στο μεταξύ μας παιχνίδι την Τετάρτη. Να έρθουν και αυτοί που μας χτύπησαν, θα τους παραχωρήσουμε και το πέταλο στους οπαδούς του Απόλλωνα να έρθουν. Δεν θέλω να συνεχιστεί αυτό και να γίνει αντικείμενο εκμεταλλεύσεως.


Τον κ. Βελή δεν τον ήξερα και δεν περίμενα να με χτυπήσει από πίσω. Αυτό με πείραξε. Όταν έχεις κάτι το λες στον άλλο ευθέως. Είχα πει ότι ο Απόλλωνας στον πρώτο γύροι μας κέρδισε με βρόμικο τρόπο. Δεν πειράζει αφού μας αρέσει το ποδόσφαιρο, υφιστάμεθα και αυτά. Όποιος πρόεδρος έχει έρθει στην Πάτρα, τον φιλοξενώ προσωπικά και δεν έχει δημιουργηθεί τίποτα. Ανεξάρτητα με το τι έγινε, καλώ την διοίκηση του Απόλλωνα και τον πρόεδρο να έρθει και να δει το παιχνίδι. Εγώ δεν έχω πάθει τίποτα αλλά ο κύριος Φυντάνης προσπαθώντας να με σώσει χτυπήθηκε πολύ άσχημα
».

Από την μεριά του, ο προπονητής της Παναχαϊκής, Ηλίας Φυντάνης, τόνισε:

«Παίζουμε την Τετάρτη τον αγώνα με τον Απόλλωνα και πήγαμε να δούμε το ματς. Μάλιστα, είχαμε ειδοποιήσει. Όταν καθίσαμε ήρθε ο πρόεδρος, ο Βελής από πίσω και χτύπησε τον πρόεδρο με γροθιά. Μετά ήρθε ένας παλαίμαχος και χτύπησε στο πρόσωπο τον κ. Κούγια. Εκεί προσπάθησα να προστατεύσω τον κ. Κούγια και με χτύπησαν, μας πήγανε λιντσάροντας έξω από το γήπεδο. Είμαστε πολιτισμένη ομάδα, δεν είχαμε αντεγκλήσεις με τον Απόλλωνα, ήμασταν ήρεμοι και το έχουμε αποδείξει. Δεν είχαμε ποτέ κάποια κόντρα, τώρα θα τους δείξουμε ότι είμαστε πολιτισμένοι».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: